Μουσική|04.10.2019 20:43

Θοδωρής Βουτσικάκης: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Όμορφη Ζωή»

Άγγελος Γεραιουδάκης

Ο Nicola Piovani, η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Θοδωρής Βουτσικάκης πρωταγωνιστούν σε μία μελωδική συνύπαρξη - έκπληξη και, από το πρώτο κιόλας αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, το «Όμορφη Ζωή», κατάφεραν να μας ταξιδέψουν. Το ethnos.gr παρουσιάζει backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ, το οποίο θα «ανέβει» στο κανάλι της Panik Records στο YouTube την προσεχή Τρίτη, 8 Οκτωβρίου. 

Ευαίσθητο, τρυφερό και αισιόδοξο, το «Όμορφη Ζωή» έκανε αισθητή την παρουσία του από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε ζωντανά, πριν ακόμα δισκογραφηθεί και αποτελεί προάγγελο μίας ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς.

Ο βραβευμένος με Oscar Ιταλός συνθέτης, που «έντυσε» με τη μουσική του την ταινία του Roberto Benigni «La vita è bella», η πολυγραφότατη στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου και ο ταλαντούχος νεαρός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης έδωσαν τα χέρια για έναν κύκλο τραγουδιών σε μουσικές του συνθέτη, τα οποία θα τραγουδάμε στα ελληνικά.

Copyright: Ευαγγελία Θωμάκου
Copyright: Ευαγγελία Θωμάκου

Το album θα κυκλοφορήσει, από την Panik Oxygen, στις 24 Οκτωβρίου, την ημέρα που ο Θοδωρής Βουτσικάκης θα πρωταγωνιστήσει στη ζωντανή παρουσίαση - αφιέρωμα για τον κορυφαίο Ιταλό μαέστρο, με τη σπουδαία σύμπραξη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Copyright: Ευαγγελία Θωμάκου
Copyright: Ευαγγελία Θωμάκου

Τα συναισθήματα που αποπνέει το «Όμορφη Ζωή» μεταφέρονται και με εικόνα, μέσα από ένα κινηματογραφικό βίντεο που γυρίστηκε σε περιοχές της Αττικής και της βόρειας Ελλάδας. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σεραφείμ Ντούσιας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει συνεργαστεί με τα μεγάλα βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα, ITV, Channel 5 και Warner Bros TV.

Nicola Piovani, Λίνα Νικολακοπούλου και Θοδωρής Βουτσικάκης

Το ethnos.gr εξασφάλισε και παρουσιάζει αποκλειστικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα, από τη φωτογράφο Ευαγγελία Θωμάκου.

T
Θοδωρής ΒουτσικάκηςΛίνα ΝικολακοπούλουPanik Records