Μουσική|16.10.2019 12:56

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα τραγουδάει για το «ΜΑΝΑ»

Ντέπη Χιωτοπούλου

Μέσα από τις υπέροχες μουσικές της καταξιωμένης και αγαπημένης στο κοινό, συνθέτη και μουσικό Ευανθία Ρεμπούτσικα, θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει το κοινό στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού ΜΑΝΑ, που έχει ως στόχο τη φροντίδα και υποστήριξη γυναικών με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο.

Ενα μουσικό ταξίδι με σημαντικούς σταθμούς από την μακρόχρονη πορεία της Ρεμπούτσικα στο ελληνικό πεντάγραμμο, στη φιλανθρωπική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ, την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019, και τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου για τους σκοπούς του Οργανισμού.

Μαζί με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, επί σκηνής, θα είναι και οι σπουδαίοι καλλιτέχνες Νατάσα Θεοδωρίδου, Ελλη Πασπαλά και Γιώργος Περρής.

Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης

Ως Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού έχει καθιερωθεί ο Οκτώβριος, και σ’ αυτό το πλαίσιο ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ, ο οποίος προσφέρει πλήθος υπηρεσιών σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο, διοργανώνει αυτή την ξεχωριστή μουσική παράσταση,  με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ασθένεια αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης της.

«Ευχαριστούμε πολύ την καταξιωμένη μουσικό κ. Ευανθία Ρεμπούτσικα, φίλη του ΜΑΝΑ, για την μεγάλη τιμή για μας, να πραγματοποιήσει μία συναυλία. Θα είναι μία βραδιά που σαν στόχο έχει να μεταφέρει το μήνυμα της θετικής σκέψης και στήριξης προς όλες τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο»  ανέφερε η πρόεδρος του δς ΜΑΝΑ Randa Ghandour.  

Να σημειώσουμε, ότι η φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο «Η Ευανθία Ρεμπούτσικα κοντά στο ΜΑΝΑ» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, στις 21.00, στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ. Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται μεταξύ 15 – 100 ευρώ ενώ προπώληση γίνεται στο viva.gr καθώς και στα εκδοτήρια του Θεάτρου ΠΑΛΛΑΣ.

μάνασυναυλίαΕυανθία Ρεμπούτσικα