Μουσική|23.06.2020 14:17

Jack Savoretti: «Η σχέση με τη μουσική για μένα είναι σαν τη σχέση με τη γυναίκα μου»

Newsroom

Τον περασμένο Μάρτιο, την ημέρα που συμπληρώνονταν 50 χρόνια από την παρουσία του Abbey Road στην κορυφή του βρετανικού billboard, ο 36χρονος Jack Savoretti έβλεπε το νέο του άλμπουμ «Singing To Strangers» να κατακτά κι αυτό την κορυφή. Αν και μουσικά τα δύο ονόματα δε συμπίπτουν, μόνο και μόνο αυτή η ταύτιση αποτελεί ένα παράσημο, αλλά και ένα δείγμα για το πόσο τρομερός καλλιτέχνης είναι ο Jack.

Πολύ γρήγορα τα τραγούδια του άρχισαν να ακούγονται έντονα στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του Pepper 96.6. «What More Can I Do?», «When We Were Lovers» και «Candlelight» έχουν ήδη αγαπηθεί από το κοινό. Κι αφού υπήρξε αυτή η ανταπόκριση, οι άνθρωποι του Pepper αποφάσισαν να τον φέρουν στην Ελλάδα για πρώτη φορά και να διοργανώσουν μια συναυλία στην αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Παύλου για τα περίφημα Church Sessions.

Μαζί με την εταιρεία The Hubsters έφεραν τον Jack Savoretti τη Δευτέρα που μας πέρασε και την επόμενη μέρα ο Jack περίμενε τους εκπροσώπους του Τύπου στο Hilton για one to one συνεντεύξεις. Το peoplegreece.com ήταν ένα από τα μόλις πέντε που βρέθηκαν εκεί. 

Jack Savoretti