Μουσική|23.10.2019 17:27

Κάνιε Γουέστ: Νέο άλμπουμ με θρησκευτικά τραγούδια (vid)

Αναστασία Κουκά

Μετά από αρκετές αναβολές ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) επιστρέφει στην δισκογραφία. Στις 25 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Jesus is King», το οποίο είχε ανακοινωθεί αρχικά πως θα έβγαινε τον Σεπτέμβριο.

Πρόκειται για την ένατη προσωπική δισκογραφική δουλειά του δημοφιλή ράπερ με την μουσική για την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία, η οποία θα προβάλλεται, επίσης από τις 25 Οκτωβρίου, στους κινηματογράφους IMAX, σε επιλεγμένες χώρες του πλανήτη.

Το νέο αυτό μουσικό υλικό περιλαμβάνει 13 γκόσπελ θρησκευτικά τραγούδια τα οποία έχει ενορχηστρώσει, με το δικό του σύγχρονο ύφος ο Kanye West ενώ συμμετέχουν σε αυτό ερμηνευτικά αρκετοί καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων και η Νίκι Μινάζ.

T

Τα τραγούδια αυτά έχει παρουσιάσει στο παρελθόν ο ίδιος κατά την διάρκεια μουσικών παραστάσεων που έδωσε με το γκρουπ Sunday Service που ο ίδιος σχημάτισε τον Ιανουάριο του 2019. Πρόκειται για μία δισκογραφική δουλειά την οποία ο διάσημος ράπερ σκόπευε να παρουσιάσει από το 2018 με διαφορετικό όμως τίτλο. Τελικά, όπως ανακοινώθηκε πέρσι από την σύζυγό του Κιμ Καρντάσιαν, η κυκλοφορία μετατέθηκε για την επόμενη χρονιά.

Τα τελευταία χρόνια ο Κάνιε Γουέστ έχει ελαχιστοποιήσει τις δημόσιες εμφανίσεις του καθώς είχε επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση του προβλήματος της διπολικής διαταραχής από την οποία πάσχει.

Νίκι ΜινάζΚάνιε Γουέστάλμπουμ