Μουσική|25.10.2019 21:39

Rockwave Festival: Επιστρέφει τον Ιούνιο και γιορτάζει

Αναστασία Κουκά

Το δημοφιλέστερο και μακροβιότερο εγχώριο μουσικό φεστιβάλ επιστρέφει…Ο λόγος για το ιστορικό Rockwave Festival το οποίο, έπειτα από μια χρονιά συναυλιακής απουσίας, επιστρέφει για να γιορτάσει την 25η επέτειό του με πανηγυρικό τρόπο.

Τον Ιούνιο του 2020 λοιπόν το Terra Vibe στη Μαλακάσα και πλημμυρίσει ξανά με ρυθμό, μουσική, κόσμο και δημοφιλείς καλλιτέχνες. Γιατί όπως μαθαίνουμε οι διοργανωτές του Φεστιβάλ έχουν ήδη κλείσει τα ονόματα που θα παίξουν τα οποία είναι και πολύ γνωστά και δημοφιλή και αντάξια του εορτασμού των 25ων γενεθλίων του.

O Ρόμπι Γουίλιαμς στη σκηνή του Rockwave Festival

Δεν θα μπορούσε, εξάλλου, να γίνει διαφορετικά αφού η ιστορία του Rockwave Festival, από το ξεκίνημα κιόλας της διαδρομής του, έχει σημαδευτεί από την παρουσία πασίγνωστών μουσικών και συγκροτημάτων μεταξύ των οποίων και οι REM, Blur, Arctic Monkeys, Robbie Williams, Metallica, Iron Maiden, Black Sabbath, Guns N’ Roses κ.α.

Αυτή η σημαντική μουσική διαδρομή, την οποία πολλές χιλιάδες κόσμου ακολούθησαν ανελλιπώς, θα γιορτάσει το φεστιβάλ με σεβασμό για το παρελθόν του και φιλόδοξους στόχους για το μέλλον του.

Περισσότερες πληροφορίες για το line up θα έχουμε στις αρχές Νοεμβρίου.

Rockwave FestivalΜαλακάσα