Μουσική|31.10.2019 13:08

Ο Σαββόπουλος φέρνει το Woodstock στην Αθήνα!

Αναστασία Κουκά

Ένα μουσικό αφιέρωμα στο Woodstock, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη διοργάνωση του θρυλικού φεστιβάλ, ετοιμάζει πυρετωδώς αυτή την περίοδο ο Διονύσης Σαββόπολος.

Τη νέα αυτή μουσική πρόταση του διαχρονικού τραγουδοποιού, που θα έχει τίτλο «Στο Woodstock - Ήμουν εδώ», θα έχουμε την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε από τις 23 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο.

Εκεί, στον πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό χώρο που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και επαναλειτουργεί για δεύτερη συνεχή χρονιά φέτος, ο Διονύσης Σαββόπουλος, μαζί με τους μουσικούς συνεργάτες του θα θυμηθεί κάποιες από τις σημαντικότερες στιγμές της μουσικής διοργάνωσης που σημάδεψε ανεξίτηλα τα παγκόσμια συναυλιακά δρώμενα. Μάλιστα, εκτός από μουσική και τραγούδια, θα υπάρχει και οπτικό υλικό.

Ο Μανώλη Μητσιάς θα τραγουδά στο Άλσος κάθε Παρασκευή βράδυ

Παράλληλα, το «Άλσος» θα φιλοξενήσει τον φετινό χειμώνα έναν ακόμη σημαντικό Έλληνα καλλιτέχνη. Ο λόγος για τον Μανώλη Μητσιά, ο οποίος θα ερμηνεύει κάθε Παρασκευή βράδυ τα πιο αγαπημένα τραγούδια του μεγάλου ρεπερτορίου του, υπό τον γενικό τίτλο «Μανώλης Μητσιάς. 50 Χρόνια Χρυσάφι».

Και η Λένα Πλάτωνος θα φιλοξενηθεί στο Άλσος

Στο μεταξύ, τα βράδια της Πέμπτης τη σκηνή θα... καταλαμβάνει η Λένα Πλάτωνος για να θυμίσει όλες εκείνες τις μελωδίες που δικαίως την ανέδειξαν ως μία από τις σημαντικότερες και πλέον πρωτοπόρες συνθέτριες της ελληνικής μουσικής. 

Οι Burger Project θα διασκεδάζουν τα παιδιά τα κυριακάτικα πρωινά

Όσο για τις Κυριακές; Όλα τα κυριακάτικα πρωινά του Δεκεμβρίου οι ανατρεπτικοί Burger Project θα παρουσιάζουν την εορταστική μουσική παράστση για παιδιά με τίτλο «Φιέστα Κουραπιέ». Διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, καινούργια τραγούδια αλλά και πολύς χορός θα είναι τα βασικά συστατικά της γιορτινής αυτής φιέστας την οποία σίγουρα θα απολαύσουν όλοι όσοι νιώθουν παιδιά. 

ΆλσοςWoodstockΔιονύσης Σαββόπουλος