Μουσική|31.10.2019 14:45

Αναστασία Μουτσάτσου: Το τραγούδι που της έδωσε ο Μαχαιρίτσας πριν πεθάνει (vid)

Newsroom

Το περασμένο καλοκαίρι ο γνωστός Έλληνας δημιουργός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έγραψε ένα τραγούδι για την ερμηνεύτρια Αναστασία Μουτσάτσου. Ο σημαντικός Έλληνας δημιουργός «έφυγε» τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/9) στον ύπνο του, ενώ βρισκόταν στο Πήλιο, προδομένος από την πηγή της έμπνευσής του, την καρδιά του.

Σήμερα, κυκλοφόρησε το τραγούδι αυτό, που γράφτηκε λίγο πριν τον ξαφνικό θάνατό του, με τίτλο «Απ’ το μέλλον κι απ’ το παρελθόν», σε στίχους Ουρανίας Πατέλλη, το οποίο περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της Αναστασίας Μουτσάτσου.

Διαβάστε ακόμα: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Από τον «Νότο» έως το «Διδυμότειχο» μια ζωή δρόμος

Το τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα προλογίζει τη δισκογραφική επιστροφή της τραγουδίστριας, η οποία θα γίνει με ένα άλμπουμ σε συνθέσεις των Νίκου Ξυδάκη, Γιώργου Ανδρέου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιώργου Καζαντζή, Παντελή Θαλασσινού, Απόστολου Ρίζου, Θέμη Καραμουρατίδη, Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη, Ευτυχίας Μητρίτσα, όλα σε στίχους της ανερχόμενης στιχουργού Ουρανίας Πατέλλη.

Υπεύθυνοι για την ενορχήστρωση οι Γιώργος Ανδρέου και Κώστας Μπουντούρης. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Ανδρέου, Αναστασία Μουτσάτσου, Αγγελος Σφακιανάκης. Παραγωγή: Μικρός Ήρως. Ακούστε το τραγούδι:

Λαυρέντης ΜαχαιρίτσαςΑναστασία Μουτσάτσου