Γιάννης Σπανός: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του μουσικοσυνθέτη
NewsroomΤο Σάββατο 2 Νοεμβρίου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κιάτο, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανού, που έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 85 ετών μετά από βαρύ εγκεφαλικό.
Όπως έκανε γνωστό η τραγουδίστρια Πένυ Ξενάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η σορός του Γιάννη Σπανού θα εκτεθεί σε προσκύνημα στις 13.00 και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 14.00.
Διαβάστε ακόμα: Πέθανε ο μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός - Αυτή ήταν η ζωή του
Το βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού του ύπνου, ήταν η αιτία του θανάτου του αγαπημένου συνθέτη Γιάννη Σπανού. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο 85χρονος καλλιτέχνης βρισκόταν στο σπίτι που έχει στην γενέτειρά του, το Κιάτο Κορινθίας. Το αγαπούσε ιδιαίτερα αυτό το σπίτι γι' αυτό ήθελε να περνά εκεί τον περισσότερο χρόνο του. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν είχε νιώσει κάποια ενόχληση που να τον ανησυχήσει. Το μεσημέρι ξάπλωσε για να ξεκουραστεί, όπως συνήθιζε να κάνει σε καθημερινή βάση. Έκλεισε τα μάτια του για τελευταία φορά, και «έφυγε» ήσυχα και γλυκά όπως είχε ζήσει ολόκληρη τη ζωή του.
- Το κατά Άδωνι «σύγχρονο» εργοστάσιο της Βιολάντα, ο Αυγενάκης ως πρόεδρος Αναπτυξιακής στο Ηράκλειο και η «σφήνα» της ΝΔ στα συνεδριακά του ΠΑΣΟΚ
- «Οι ψυχές θα μείνουν για πάντα εδώ»: Οι συγκλονιστικές στιγμές στην Τούμπα για τα αδικοχαμένα «αετόπουλα» και το τελευταίο «αντίο»
- Πως «διαβάζει» τις δημοσκοπήσεις η κυβέρνηση - Τι δείχνουν τα ψιλά γράμματα των μετρήσεων
- Κραυγή αγωνίας της δημάρχου Γαύδου στο ethnos.gr: «Είμαστε αποκλεισμένοι χωρίς πλοίο, χρειαζόμαστε φάρμακα και τρόφιμα»