Μουσική|28.11.2018 09:24

Με χειροπέδες ο ράπερ Tekashi 6ix9ine - Απειλείται από τη συμμορία του

Newsroom

Ο ράπερ Tekashi 6ix9ine συνελήφθη νωρίτερα αυτό το μήνα και αντιμετωπίζει τουλάχιστον 32 χρόνια φυλάκισης. Το κατηγορητήριο είναι βαρύ για τον ράπερ που είχε μια θεαματική άνοδο στο μουσικό στερέωμα, και περιλαμβάνει απάτες, οπλοκατοχή, εκβιασμούς και συμμετοχή σε επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση.

Το ντεμπούτο άλμπουμ του, το οποίο περιλαμβάνει διάσημες συμμετοχές όπως τον Kanye West και τη Nicki Minaj, επρόκειτο να κυκλοφορήσει την περασμένη Παρασκευή, αλλά τελικά μόλις σήμερα και στη σκιά της σύλληψης έγινε η κυκλοφορία του.

Η ημερομηνία της δίκης έχει οριστεί για τις 4 Σεπτεμβρίου 2019 και μέχρι τότε ο ράπερ θα παραμείνει υπό κράτηση. Το δικαστικό σύστημα δεν του βρήκε ελαφρυντικά, αφού τα μπλεξίματα με το νόμο είναι στην καθημερινότητα του δημοφιλούς ράπερ. Οι δικαστές φαίνεται πάντως πως είναι αυστηροί μαζί του καθώς τα μπλεξίματα του με το νόμο δεν είναι κάτι καινούργιο. Οι κατηγορίες εναντίον του Tekashi 6ix9ine προέρχονται από τη συμμετοχή του σε μια βίαιη αμερικανική συμμορία.  

Το TMZ αναφέρει ότι ο 22χρονος ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση και ότι ο δικηγόρος του προσέφερε 750.000 δολάρια και κατ' οίκον περιορισμό.

 

Το αίτημα δεν έγινε δεκτό. To Fox μεταδίδει πως έγινε ήδη η μεταφορά του σε άλλη φυλακή μετά από αίτημα του δικηγόρου του, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο ράπερ δέχεται απειλές για τη ζωή του από άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.  

 

Ο Tekashi, με χαμηλωμένο βλέμμα και χειροπέδες στα χέρια και στους αστραγάλους, δεν μίλησε καθόλου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ερευνούν τα τρία κινητά τηλέφωνα του Tekashi 6ix9ine τους λογαριασμούς του στα social media -στο Snapchat και στο Instagram- καθώς και το iCloud και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του.  

ράπερ