Μουσική|12.11.2019 21:58

Rotting Christ: Αναβάλλεται η αθηναϊκή συναυλία τους λόγω κακοκαιρίας

Αναστασία Κουκά

Θύμα των κακών καιρικών συνθηκών έπεσε το δημοφιλές black metal συγκρότημα των Rotting Christ το οποίο επρόκειτο να δώσει συναυλία την Τετάρτη 13 Νομεβρίου, στο Piraeus Academy. Τα μέλη του συγκροτήματος βρίσκονται εγκλωβισμένα στο Μπάρι της Ιταλίας και η σφοδρή κακοκαιρία που επικρατεί στην περιοχή δεν τους επιτρέπει να ταξιδέψουν με αποτέλεσμα η αναβολή της συναυλίας τους στην Αθήνα να αποτελεί μονόδρομο.

Ωστόσο, τα καλά νέα για τους θαυμαστές τους, οι οποίοι έσπευσαν να εξαντλήσουν τα εισιτήρια για την συναυλία τους, είναι πως έχει ήδη αποφασιστεί η νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή της που θα είναι η 25η Ιανουαρίου 2020.

«Από τα βάθη της καρδιάς μας ζητάμε συγγνώμη από το Ελληνικό κοινό για αυτήν την ταλαιπωρία. Κάναμε οτιδήποτε ήταν ανθρωπίνως δυνατό να μεταβουμε στην ώρα μας στο αυριανό γεγονός. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε! Ζητάμε την κατανόησή σας και λίγο υπομονή να κάνουν οι φίλοι μας και τον Γενάρη δεν θα μας σταματήσουν ούτε οι καιρικές συνθήκες. Non Serviam» είναι το μήνυμα που στέλνει ο Σάκης Τόλης εκ μέρους του συγκροτήματος.

Ακόμη πιο τυχεροί όμως είναι οι Θεσσαλοικείς καθώς η προγραμματισμένη για τις 14 Νοεμβρίου ζωντανή εμφάνση των Rotting Christ στο Principal Club θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

αναβολήRotting Christκακοκαιρία