Μουσική|22.11.2019 18:57

Γιώργος Μαζωνάκης: Αποκλειστικές φωτογραφίες λίγο πριν την πρεμιέρα

Άγγελος Γεραιουδάκης

Αντίστροφα για την μεγαλειώδη πρεμιέρα τους στο πλήρως ανανεωμένο Fever G, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα (22/11), μετρούν ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Πάνος Κιάμος. Οι δύο καλλιτέχνες θα συνεργαστούν για πρώτη φορά, έχοντας πάνω από 20 χρόνια καριέρας στη μουσική σκηνή και τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό τους, και θα τους πλαισιώσει ο Δήμος Αναστασιάδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το νυχτερινό κέντρο, Fever G, ανακαινίστηκε εξολοκλήρου εσωτερικά και εξωτερικά και μετατράπηκε σε έναν ιδιαίτερης αισθητικής χώρο ψυχαγωγίας με ένα επιβλητικό stage να κυριαρχεί στο χώρο με την υπογραφή του εξαιρετικού Κωνσταντίνου Ρήγου. Ο Γιώργος Μαζωνάκης το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποίησε τις τελικές πρόβες ενόψει της πολυαναμενόμενης σημερινής πρεμιέρας!

Τα ειδικά φωτιστικά εφέ και τα υψηλής αισθητικής γραφικά φωτίζουν τη δύναμη φωνής και την ξεχωριστή σκηνική παρουσία του μοναδικού Γιώργου Μαζωνάκη που ερμηνεύει τις διαχρονικές επιτυχίες του, συνοδευόμενος από την 20-μέλη ορχήστρα έγχορδων, κρουστών και πνευστών, η οποία αποτελείται από σπουδαίους και καταξιωμένους μουσικούς. 

Κορυφαίες στιγμές της βραδιάς είναι η έναρξη, που ανατρέπει όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, με ένα οπτικοποιημένο προσωπικό μήνυμα ζωής του Γιώργου Μαζωνάκη και το τραγούδι και ο χορός του μαζί με 4 χορευτές που αφιερώνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη!

Γιώργος ΜαζωνάκηςΠάνος Κιάμος