Μουσική|25.11.2019 17:46

Αναβάλλεται η συναυλία της Λάρα Φαμπιάν

Αναστασία Κουκά

Με δύο μήνες καθυστέρηση θα έρθει τελικά στην Αθήνα η Λάρα Φαμπιάν. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών, που έγινε πριν από λίγο, η προγραμματισμένη για τις 12 Δεκεμβρίου συναυλία της διάσημης Γαλλίδας ερμηνεύτριας, στο κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης» (ΟΑΚΑ), αναβάλλεται την 1η Φεβρουαρίου.

Η αναβολή αυτή αποδίδεται στη γενικότερη αλλαγή που έγινε στο πρόγραμμα της περιοδείας της ερμηνεύτριας, στο πλαίσιο της οποίας εντάσσεται και η εμφάνισή της στην Ελλάδα.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν στη νέα ημερομηνίας διεξαγωγής της συναυλίας, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με την πιθανότητα εξαργύρωσης.

Η Λάρα Φαμπιάν πραγματοποιεί τη φετινή μεγάλη περιοδεία της με αφορμή της κυκλοφορίας του νέου της δίσκου με τίτλο «Papillon». Πρόκειται για τη 14η δισκογραφική δουλειά που παρουσιάζει στην πολύχρονη και εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα της.

Μια καριέρα η οποία στηρίχθηκε στην εξαιρετική φωνή της, η οποία προσεγγίζει με πρωτοφανή άνεση τόσο τις χαμηλές όσο και τις ψηλές νότες, αλλά και στην ιδιαίτερα εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία.

Δεν είναι εξάλλου τυχαίο πως έχει πουλήσει περισσότερα από 32 εκατομμύρια άλμπουμ, έχει αποσπάσει πολλά και σημαντικά βραβεία, ενώ διαθέτει πολυπληθές και φανατικό κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σε αυτό το τελευταίο, βέβαια, συνετέλεσε και το γεγονός ότι τραγουδά σε επτά διαφορετικές γλώσσες, γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, φλαμανδικά, γερμανικά, ρωσικά!

Ιδιαίτερη, ωστόσο, είναι η αδυναμία που έχει στην Ελλάδα καθώς, όπως η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν, ο λόγος που την έκανε να ασχοληθεί με το τραγούδι ήταν η Μαρίας Κάλλας. Μεγάλο θαυμασμό, όμως, τρέφει επίσης για τη Νάνα Μούσχορη και τον Μάριο Φραγκούλη με τον οποίο έχει συνεργαστεί παλαιότερα.

αναβολήΛάρα Φαμπιάν