Μουσική|06.12.2019 18:11

Τέιλορ Σουίφτ: Νέο τραγούδι για τα Χριστούγεννα των παιδικών της χρόνων

Αναστασία Κουκά

H ανεμελιά της παιδικής ηλικίας αλλά και η αναπόληση των όμορφων και ξέγνοιαστων Χριστουγέννων των πρώτων χρόνων της ζωής της αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου χριστουγεννιάτικου τραγουδιού της Τέιλορ Σουίφτ που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «Christmas Tree Farm» και αναμένεται να σπάσει ταμεία.

Πρόκειται για ένα χαρούμενο εορταστικό κομμάτι το οποίο όμως εμπεριέχει και αρκετές δόσεις συναισθηματισμού αλλά και μελαγχολίας ειδικά στην έναρξή του. Γεγονός απολύτως λογικό καθώς μέσα από το τραγούδι αυτό η διάσημη τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια θυμάται και μοιράζεται με το κοινό της εικόνες και συναισθήματα από το παρελθόν της.

Δεν είναι εξάλλου τυχαίο πως όλο το βίντεο κλιπ του νέου αυτού κομματιού αποτελείται από φωτογραφίες και βίντεο προερχόμενα από το οικογενειακό αρχείο της. Βλέπουμε λοιπόν την κατάξανθη Τέιλορ να χαίρεται να Χριστούγεννα, μαζί με την μητέρα, τον πατέρα και τον μικρότερο αδελφό της, στην Χριστουγεννιάτικη φάρμα στην Πενσιλβάνια όπου ζούσε, με την οικογένειά της, τα πρώτα χρόνια της ζωής της.

Στην μαγευτική αυτή φάρμα, την οποία ο χρηματιστής πατέρας της είχε αγοράσει από έναν πελάτη του, η μικρή Τέιλορ έζησε τα ωραιότερα Χριστούγεννα. Κι από έχει αποτυπωθεί πλήρως στο οπτικό υλικό που παρουσιάζεται μέσα από το βίντεο κλιπ. Χιόνι, πολύ χιόνι, ζώα, έκληθρα, χριστουγεννιάτικα δέντρα, δώρα, χαμόγελα και αγάπη, πολύ αγάπη, συνθέτουν το αληθινό αυτό εορταστικό σκηνικό το οποίο η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί με τα εκατομμύρια ανά τον κόσμο θαυμαστών της.

Τέιλορ ΣουίφτΧριστούγεννα