Μουσική|23.12.2019 17:48

Θάνος Μικρούτσικος: Το πιο όμορφο απ' όλα δεν στο 'χω πει ακόμα

Αναστασία Κουκά

Ο Θάνος Μικρούτσικος δίνει την σημαντικότερη μάχη της ζωής του αλλά παρ' όλα αυτά τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική, δεν την εγκαταλείπει ποτέ. Κι αυτό το γνωρίζουν πολλοί καλά οι φίλοι του, όλοι εκείνοι οι καλλιτέχνες που είχαν την τύχη να βρεθούν κάποιο στιγμή στο πλευρό του και να πάρουν κάτι από την αστείρευτη καλλιτεχνική του ενέργεια, το ταλέντο του, τις γνώσεις και το πάθος του.

Τη μεγάλη αγάπη τους για εκείνον, τον σεβασμό αλλά και τη στήριξή τους στον δύσκολο αυτό αγώνα ζωής που δίνει, τα τελευταία δυόμιση χρόνια, αποφάσισαν να την εκφράσουν με τον τρόπο που ο ίδιος ξέρει να επικοινωνεί καλύτερα, τη μουσική. Στις 20 Ιανουαρίου λοιπόν η Εθνική Ελλάδας του ελληνικού τραγουδιού θα βρεθεί στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για να του πει «σ' αγαπώ», « σ' ευχαριστώ», «είμαι κοντά σου», με μια συναυλία.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Κώστας Θωμαΐδης, ο Γιώργος Μεράντζας, ο Μανώλης  Μητσιάς, ο Γιώργος  Νταλάρας ,ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Μίλτος  Πασχαλίδης θα ενώσουν τις φωνές τους και θα ερμηνεύσουν τα μεγάλα τραγούδια του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη. Και καλούν όλους εκείνους που αγαπούν τη μουσική του, που έχουν ταυτίσει στιγμές της ζωής τους με τις μελωδίες του, να τραγουδήσουν μαζί τους για να φθάσει η φωνή τους, δυνατή και καθαρή, όσο πιο μακριά γίνεται. 

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι ένας από τους ερμηνευτές που τραγουδήσουν για τον Θάνο Μικρούτσικο

«Όσοι περπάτησαν μαζί μου» έλεγε ο Μικρούτσικος υποδεχόμενος τους φίλους του στη σκηνή του Βύρωνα το περασμένο καλοκαίρι. «Το πιο όμορφο απ' όλα δεν στο 'χω πει ακόμα...» του απαντούν σήμερα εκείνοι. Κι είναι βέβαιο πως αυτό είναι το το πιο ακριβό «δώρο» που θα μπορούσαν να του κάνουν. Ειδικά τώρα...

Η προπώληση αρχίζει την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου.

Θάνος Μικρούτσικοςσυναυλία