Μουσική|12.01.2020 15:56

Μαρινέλλα: Ο μύθος της σπουδαίας Ελληνίδας τραγουδίστριας ζωντανεύει στη σκηνή

Newsroom

Ο Γιώργος Νανούρης, ένας από τους πλέον ικανούς σκηνοθέτες της γενιάς του, ανέλαβε το απαιτητικό εγχείρημα να στήσει τη μουσική παράσταση που θα δώσει η σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια Μαρινέλλα στις 3 Φεβρουαρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

«Μύθος» είναι ο τίτλος της συναυλία αυτής κατά την διάρκεια της οποίας η δημοφιλής ερμηνεύτρια θα ξετυλίξει, ολοζώντανα μπροστά στο κοινό της, στιγμές από μια λαμπρή μουσική διαδρομή που μετρά 60 ολόκληρα χρόνια. Εξήντα χρόνια γεμάτα μεγάλα τραγούδια, σημαντικές συνεργασίες και μουσική, πολλή μουσική. Η Μαρινέλλα, πέρα από τη φωνή, το ταλέντο και τη θεατρικότητά της, δεν επαναπαύεται ποτέ και συνεχώς αναζητά ακόμα σπουδαιότερες καλλιτεχνικές προκλήσεις.

Τη Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου, θα παρουσιάζει μία ιδιαίτερη παράσταση στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι, που σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης και ο Αλέξιος Πρίφτης διευθύνει την Συμφωνική Ορχήστρα “ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑ”. Αξίζει να σημειωθεί πως ένα μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθεί για τους σκοπούς του Σωματείου «Ελπίδα» - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο που γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια προσφοράς του στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Info:

Σκηνοθεσία : Γιώργος Νανούρης
Ενορχήστρωση & Διεύθυνση Ορχήστρας : Αλέξιος Πρίφτης
Συμφωνική Ορχήστρα “ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑ”
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 / Ώρα έναρξης 20.00
Προπώληση: www.ticketservices.gr – Καταστήματα Public

ΜαρινέλλαΓιώργος ΝανούρηςΚΠΙΣΝ