Μουσική|01.02.2020 17:54

High Road: Η Kesha μας προσκαλεί στο μεγαλύτερο πάρτι της ζωής της με τον νέο της δίσκο

Newsroom

Η Kesha μόλις κυκλοφόρησε το νέο της album «High Road», κατακτώντας ξανά τον θρόνο της, ως η badass της pop μουσικής. Ένα γευστικό mix, από anthems που μιλάνε για το να ζεις την ζωή σου στο 100%, να αγαπάς τον εαυτό σου και όλες αυτές τις στιγμές που μας κάνουν ανθρώπινα όντα. Το «High Road» είναι η πιο εκλεκτή δισκογραφική δουλειά μέχρι στιγμής της υποψήφιας για βραβείο Grammy, pop star.

Αναλύοντας θέματα ταυτότητας, ελεύθερης αγάπης, φιλίας και στεναχώριας, ο νέος δίσκος αιχμαλωτίζει τέλεια την ειλικρινή ευπάθεια της Kesha καθώς και την μοναδική ενέργειά της αλλά και το χιούμορ της, ενώ ταυτόχρονα παραμένει πιστός στην pop σκηνή. Για το «High Road» η Kesha συνεργάστηκε με μία μεγάλη λίστα παραγωγών, συνθετών και στιχουργών μερικοί εκ των οποίων είναι ο John Hill, o Dan Reynolds, o Stuart Crichton, o Jeff Bhasker, o Drew Pearson, o Brian Wilson, o Sturgill Simpson, o Nate Ruess, o Justin Tranter, o Stint, o Wrabel και ο Pebe Sebert.

Η κυκλοφορία του δίσκου έρχεται μετά το μοναδικό performance του single «Resentment» στο The Late Late Show με τον James Corden. Η τραγουδίστρια αυτή την στιγμή ετοιμάζεται για την περιοδεία της.

KeshaPanik Records