Μουσική|18.02.2020 13:30

Οι Pet Shop Boys επιστρέφουν στην Ελλάδα για το Release Athens 2020

Newsroom

Ένα από τα πιο συναυλιακά καλοκαίρια αναμένεται να είναι αυτό του 2020, αφού, λίγο μετά την ανακοίνωση για τη συναυλία των Slipknot και των Massive Attack στην Αθήνα, για λογαριασμό του Release Athens 2020, ανακοινώθηκε ότι και οι Pet Shop Boys έρχονται στην Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία.

Οι Pet Shop Boys επιστρέφουν στην Ελλάδα για να ανέβουν στη σκηνή του Release στην Πλατεία Νερού, την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020. Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα αγγλικά electronic pop ντουέτα της βρετανικής μουσικής σκηνής, που αποτελείται από τους Neil Tennant και Chris Lowe.

Οι δύο μουσικοί έχουν πουλήσει 50 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο και αναφέρονται ως το πιο επιτυχημένο δίδυμο στην ιστορία της βρετανικής μουσικής στο Βιβλίο Γκίνες, ενώ έχουν βραβευτεί τρεις φορές με Brit Award και μετά το 1985, 22 τραγούδια τους ήταν στα βρετανικά charts.

«Suburbia», «It’s A Sin», «Being Boring», «West End Girls», «Heart», «Go West»,, «Love Comes Quickly», «Domino Dancing», «Always On My Mind», «What Have I Done To Deserve This», είναι μόνο μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που μας έχει χαρίσει η κορυφαία βρετανική μπάντα όλα αυτά τα χρόνια.

Προπώληση Εισιτηρίων:

Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη 20/2, στις 11:00, προς 40 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων.
Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.
Διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή τα 100 ευρώ με προνομιακές παροχές.
Όλες οι πληροφορίες στo www.releaseathens.gr

Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθούν σύντομα!
Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr

Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Reload, Ευριπίδης, Πολυχώρος Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8.00-00.00, Σάββατο 9.00-00.00, Κυριακή 10.00-20.00) και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δυ-Σαβ 11.00-19.00).

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή τα 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.

Pet Shop BoysRelease Athens