Μουσική|11.03.2020 15:56

Κοροναϊός: Τι θα γίνει με τα χρήματα μετά την ακύρωση της συναυλίας του Maluma

Άγγελος Γεραιουδάκης

Πριν από λίγες ημέρες, η διοργανώτρια εταιρεία ανακοίνωσε πως οι συναυλίες του Maluma στην Ελλάδα δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά. «Σεβόμενοι την ανακοίνωση της πολιτείας για αναστολή εκδηλώσεων άνω των 1.000 ατόμων οι προγραμματισμένες για 11 και 13 Μαρτίου συναυλίες του Maluma στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, αναβάλλονται. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, η διοργανώτρια εταιρεία έχει ενημερώσει το viva.gr ότι υπάρχει πρόθεση να βρεθεί νέα ημερομηνία και να διεξαχθούν τελικά οι δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μόλις οριστικοποιηθεί αυτό, το viva.gr θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση και σε περίπτωση που ακυρωθούν οι δύο συναυλίες, θα επιστραφούν όλα τα χρήματα στους θεατές. 

Μόλις 25 χρονών, ο λατίνος τραγουδιστής και sexiest man alive για το 2018, μετράει ήδη σχεδόν 200 sold out συναυλίες παγκοσμίως με περισσότερα από 1.000.000 εισιτήρια, ενώ η Madonna, o J Balvin, ο Ricky Martin και η Shakira είναι μερικές από τις πρόσφατες συνεργασίες του, επιβεβαιώνοντας πως ο Maluma είναι το απόλυτο crossover της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

T
T

Με το τελευταίο του album F.A.M.E. να κατακτά την κορυφή των Billboards την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του αλλά και ένα latin Grammy στην κατηγορία του καλύτερου σύγχρονου pop album, ο εξωτικός Maluma ανήκει στην κορυφή των παγκόσμιων stars και έχει στόχο να ξεσηκώσει κάθε έναν από τους 76 εκ. followers του στο Twitter, Facebook & Instagram από κοντά και στην Ελλάδα αφού έχει ήδη καταφέρει να κάνει το κοινό να χορεύει στα μεγαλύτερα stages και συναυλιακούς χώρους του πλανήτη.

ΚορονοϊόςMalumaσυναυλίαΟΑΚΑ