Open life|13.11.2019 11:59

Έρχεται το Open Life με το Εθνος της Κυριακής (εκτάκτως το Σάββατο 26/10)

Newsroom

Το Open life Οκτωβρίου κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο (26/10) με το Εθνος της Κυριακής και θα έρχεται κάθε 4η Κυριακή του μήνα με πλούσια ύλη. Ακόμη, οι αναγνώστες του Εθνους μπορούν να αποκτήσουν το δεύτερο μέρος του Superman "Brainiac", καθώς και το αγαπημένο People. Μαζί, και στις δύο εκδόσεις το TV ΕΘΝΟΣ.

Open Life Οκτωβρίου

Ο απόλυτος οδηγός wellness κάθε μήνα με το «Εθνος της Κυριακής». Το νέο περιοδικό OPEN LIFE του Έθνους της Κυριακής έρχεται για να γίνει ο πιο πολύτιμος οδηγός ευεξίας και αυτοβοήθειας, απαραίτητος για κάθε αναγνώστη που αναζητά τρόπους να βελτιώσει τη φυσική, συναισθηματική και πνευματική του υγεία.

Δεκάδες επιστήμονες, επαγγελματίες υγείας, ψυχικής υγείας, life coaches και δημοφιλείς προσωπικότητες θα μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους προκειμένου το περιοδικό αυτό να αποτελέσει μια διαχρονική, πολύτιμη βιβλιοθήκη προσωπικής ανάπτυξης και έναν χρήσιμο οδηγό προς την αυτοπραγμάτωση του αναγνώστη.

Το OPEN LIFE είναι μια συνεργασία του Έθνους της Κυριακής με την Εναλλακτική Δράση (enallaktikidrasi.com, leader στον χώρο της προσωπικής ανάπτυξης) και τη Brainfood Media, η οποία έρχεται να προσεγγίσει ενδιαφέροντα της σύγχρονης αναγνώστριας/η σχετικά με θέματα υγείας, ευεξίας, διατροφής, fitness & αυτοβελτίωσης.

Κυκλοφορεί την 4η Κυριακή κάθε μήνα με πλούσια ύλη και θα γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια των αναγνωστών! Και για όσους δεν το πρόλαβαν, το OPEN LIFE θα κυκλοφορεί και μόνο του στα περίπτερα στην τιμή των 4 ευρώ.

Πολύ σύντομα θα ακολουθήσει και ενότητα Open Life στο www.ethnos.gr με επιλεγμένη ύλη από το περιοδικό.

Η ύλη του περιοδικού

Τα μυστικά της καρδιάς: Υπάρχουμε επειδή χτυπάει κι ευτυχούμε όταν αγαπάει. Με τη βοήθεια πέντε διαφορετικών επαγγελματιών ξεκλειδώσαμε τα μυστικά της κι ανακαλύψαμε ότι είναι περισσότερα από όσα ποτέ φανταστήκαμε.

Τα ευτυχισμένα ζευγάρια δεν ζουν στα insta stories: Στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η ευτυχία ενός ζευγαριού δεν σχετίζεται με τις στιγμές που μοιράστηκε διαδικτυακά αλλά με εκείνες που έζησε αληθινά.

10 τρόποι αποφόρτισης έπειτα από μια δύσκολη μέρα: Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι εξαντλητικοί και η κούραση συσσωρεύεται στον οργανισμό μας μέρα με τη μέρα. Γι’αυτό, συγκεντρώσαμε ορισμένα tips που θα αποφορτίσουν το σώμα και το πνεύμα μας μετά από μια δύσκολη μέρα.

Yoga: Τα εξαιρετικά οφέλη της για την υγεία μας: Η γιόγκα παρουσιάζει ορισμένα σημαντικότατα οφέλη για την υγεία σε σωματικό, πνευματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότερες έρευνες αποδεικνύουν το γιατί είναι καλό να αρχίσει κανείς αυτή την πανάρχαια τεχνική.

Γιατί απογοητευόμαστε εύκολα από τις νέες γνωριμίες; «Χαίρω πολύ» κι ήδη πλάσαμε το σενάριο στο μυαλό μας. Οι νέες γνωριμίες μας πείθουν πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και ό,τι είναι αληθινό δεν είναι ιδανικό.

Διατροφή: Τα 6 αποδεδειγμένα οφέλη της διαλειμματικής νηστείας,  4 τρόποι για να ικανοποιήσουμε την έντονη επιθυμία για ζάχαρη και οι 9 δημοφιλέστερες διατροφικές τάσεις της εποχής

Πεζοπορία: Αλλάζει το μυαλό και ενισχύει τη δημιουργικότητα.

Το ότι ο διαλογισμός αλλάζει τον εγκέφαλο το γνωρίζαμε. Πέρυσι μάθαμε ότι το πλέξιμο και η μουσική μπορούν να επιδράσουν με έναν παρεμφερή τρόπο. Σήμερα μαθαίνουμε ότι και η πεζοπορία έχει εξαιρετικές ευεργετικές ιδιότητες για τον εγκέφαλο.

Η κλιματική αλλαγή απειλεί την Ακρόπολη: Τα αρχαία ελληνικά μνημεία, το πιο ζωντανό κομμάτι της ιστορίας μας, χρειάζονται περισσότερους πόρους για να προστατευτούν από τις ακραίες καιρικές συνθήκες της σύγχρονης εποχής.

Γιατί είναι σημαντικό να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας; Αφαιρέσαμε από τον σκληρό μας δίσκο το συναίσθημα και γίναμε μηχανές λογικής. Αγνοήσαμε, όμως, πως ό,τι δεν εκφράζεται βραχυκυκλώνει τα καλώδια της ζωής μας.

Τεστ: Είστε τύπος προσωπικότητας Α ή Β και πώς σχετίζεται αυτό με την καρδιά σας.

Superman & Brainiac

Όταν διερευνητικά ρομπότ βομβαρδίζουν τον κόσμο μας, ο Superman ταξιδεύει στα πιο απέραντα βάθη του διαστήματος για ν’ αντιμετωπίσει τον παλιό του εχθρό. Αλλά ο Brainiac που συναντά δεν μοιάζει με κανέναν απ’ όσους έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Πάνω στο τεράστιο σκάφος του, ο ένας και αληθινός Brainiac έχει συγκεντρώσει πολλά θαύματα και τρόμους. Αλλά ένας θησαυρός του ξεφεύγει. Έχει βάλει στο μάτι τον Σούπερμαν και θα κάνει τα πάντα για να βεβαιωθεί ότι ο Τελευταίος Γιος του Crypton είναι δικός του και μόνο.

Supergirl. Metropolis. Γη. Η προστασία του Σούπερμαν δεν είναι πλέον αρκετή. Παρότι ο Άνθρωπος από Ατσάλι είναι πιο γρήγορος κι από σφαίρα, ακόμη κι αυτός δεν θα καταφέρει να τους σώσει όλους... Ο συγγραφέας Geoff Johns και ο σχεδιαστής Gary Frank συνεχίσουν το έπος τους για τον Superman καθώς ο Άνθρωπος από Ατσάλι βιώνει τον μεγαλύτερο θρίαμβο... και τη μεγαλύτερη τραγωδία.

Στο People που κυκλοφορεί με το Εθνος της Κυριακής

Βασιλική Μιλλούση: Η αθλήτρια φωτογραφίζεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μιλάει για την απόφαση που πήραν με τον Λευτέρη Πετρούνια να αποκτήσουν παιδί, την άγνωστη φιλία τους αλλά και τον επερχόμενο γάμο-βάφτιση το καλοκαίρι.

Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους: Μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, η ηθοποιός ξεκαθαρίζει τα πράγματα, ενώ παίρνει θέση για τη διαδικτυακή απάτη που έγινε σε βάρος της. 

Γιώργος Χρυσοστόμου: Ο ηθοποιός μοιράζεται με το People τους ψυχαναγκασμούς του, αναφέρεται στο μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν έβγαινε και έκανε δουλειές στο σπίτι, δηλώνει χορτασμένος από τη ζωή, ενώ παραδέχεται πως παραμένει ακόμα και σήμερα συγκρουσιακός με τους άλλους. 

Λένα Ζευγαρά: Η τραγουδίστρια  μιλάει για την πρώτη της δουλειά σε ένα ταβερνάκι στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής ενώ αποκαλύπτει ποιά ήταν τα λόγια του Βασίλη Καρρά όταν την άκουσε να ερμηνεύει το τραγούδι "Όνειρα".

Θανάσης Πολυκανδριώτης: Η ιστορία πίσω από το Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας, τα αστεία παρατσούκλια που έχουν βγάλει με τον Γιάννη Πάριο, αλλά και όλα όσα έζησε ο δημιουργός με τον Στράτο Διονυσίου και τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Αγρότης μόνος ψάχνει: Οι συμμετοχές, οι συνεντεύξεις με τους αγρότες μέσω Skype, η είσοδος της Κύπρου στο ριάλιτι, ο ρόλος της Ελένης Τσολάκη στο πρώτο επεισόδιο, η μέρα προβολής στον ΣΚΑΪ και η πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο του 2020. 

Διαβάστε στο TV EΘΝΟΣ

Η ηθοποιός Μαρία Ανδρίτσου μιλά για την τηλεοπτική της επιστροφή με τη σειρά «Θα γίνει της πολυκατοικίας» στον ΣΚΑΪ και δεν μπαίνει στη λογική της σύγκρισης με τη Ρένα Βλαχοπούλου.

Μαρία Μαγγίρα. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η ενδυματολόγος του «Κόκκινου Ποταμιού» εξηγεί την μεγάλη προετοιμασία και την ιστορική έρευνα που έγινε για επιλεγούν τα κοστούμια της σειράς εποχής του Open.

Γιάννης Κουκουράκης: Η διαδρομή από τα Χανιά στην Αθήνα, οι θεατρικές σπουδές και ο ρόλος του «Κωνσταντή» στις «Αγριες Μέλισσες».

Γρηγόρης Γκουντάρας: Δηλώνει πως ξαναβρήκε το τηλεοπτικό του κέφι στο Open και αποκαλύπτει πως δεν έχει διατηρήσει επικοινωνία με την Ελένη Μενεγάκη.

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα διαλύει τον αρραβώνα της με τον Νικηφόρο.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μάρθα δίνει στο Νίκο εντολή να δολοφονήσει την Κάτια.

GNTM: Οι ίντριγκες και τα φαβορί στην τελική ευθεία της πασαρέλας του ριάλιτι μόδας

Στην ενότητα LIFE παραδοσιακές συνταγές από την Ήπειρο, μυστικά ομορφιάς για λαμπερή επιδερμίδα και αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

ΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςSuperman BrainiacPeople