Open life|23.12.2019 15:49

7 εντυπωσιακά πράγματα που συμβαίνουν όταν αγαπάς τον εαυτό σου

Newsroom

Η συγγραφέας Kim McMillen μας μετέφερε πολύτιμες σκέψεις σχετικά με την αγάπη προς τον εαυτό μας: «Όταν τελικά αγάπησα τον εαυτό μου αρκετά, άρχισα να απομακρύνω ό,τι δεν ήταν υγιές για μένα. Αυτό περιελάμβανε ανθρώπους, δουλειές, τις ίδιες μου τις πεποιθήσεις και συνήθειες -οτιδήποτε με έκανε να νιώθω λίγη. Η κρίση μου το προσδιόριζε αυτό ως προδοσία. Τώρα ξέρω ότι ήταν απλά αγάπη προς εμένα».

Επίσης, το βιβλίο της Louise Hay για τον διαλογισμό με τίτλο: «You can heal your life» περιέχει αρκετές πολύτιμες πληροφορίες σε σχέση με την αγάπη προς τον εαυτό μας ανάμεσα σε άλλα θέματα. Εντούτοις, ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι ότι η αυτοεκτίμηση δεν είναι μόνο καλή και επιθυμητή, αλλά απαραίτητη για την επιβίωσή μας. Μόνο ένας άνθρωπος που αγαπά πραγματικά τον εαυτό του μπορεί να αγαπήσει πραγματικά και έναν άλλο άνθρωπο.

Γι’ αυτό ο κάθε ένας από εμάς χρειάζεται τον δικό του προσωπικό ορισμό αγάπης προς τον εαυτό του, για τον οποίο αξίζει να παλέψει και να επιτεύξει. Γιατί λοιπόν η αγάπη προς τον εαυτό μας είναι τόσο καίριας σημασίας;

Διαβάστε περισσότερα στο enallaktikidrasi.com

αυτοεκτίμησηαγάπη