Απόψεις|15.01.2019 10:22

Τα «γκολ» του Μαρτίνς και των «Οµιλιτών» για τη Ρενάτα (pic)

Ανδρέας Παπαλουκάς

Αυτός είναι, όµως, ο Πέδρο Μαρτίνς. Τηρεί το πλάνο του, ανεξαρτήτως προσώπων και συνθηκών. Φροντίζει, δε, να είναι δίκαιος µε όλους, εξασφαλίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την εκτίµηση των ποδοσφαιριστών του. Των πιο άµεσων συνεργατών του, από την αγωνιστική συµπεριφορά των οποίων κρίνονται άπαντες: Και η οµάδα και ο (εκάστοτε) προπονητής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, παρότι χθες είχε ανάγκη την παρουσία του Φράνκο Σολδάνο, δεν τον πήρε στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα µε τον Λεβαδειακό. ∆εν τον επέλεξε διότι έκρινε πως δεν ήταν έτοιµος και όχι για να δείξει προς τους νέους του συµπαίκτες πως όλοι πρέπει να περάσουν το στάδιο προσαρµογής. Αλλωστε, ο Γιώργος Μασούρας κρίθηκε, από τις πρώτες µέρες ένταξής του στον Ολυµπιακό, ότι είχε κερδίσει την εκτίµηση του προπονητή του πως µπορεί να τον υπολογίζει από την πρώτη στιγµή.

Οπως, βέβαια, πέτυχαν ένα ωραίο «γκολ» οι οπαδοί του ΟΦΗ, οι οποίοι ανήρτησαν πανό συµπαράστασης σε αντίπαλο -µόνο για τα ενενηντάλεπτα των αγώνων των οµάδων τους- οπαδό, που δίνει µάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Την «Πανθηρίνα» Ρενάτα, υποστηρίκτρια του Πανιωνίου, την οποία, µε την ευκαιρία του προχθεσινού αγώνα στο «Γεντί Κουλέ», θυµήθηκαν οι φίλοι του ΟΦΗ. Και εκείνη, µέσω της σελίδας της στο Facebook, έκανε τρία ποσταρίσµατα στον λογαριασµό της. Στο ένα έγραψε: «Αν έχω τέτοιους φίλους, δεν έχω να φοβάµαι τίποτα. Είσαστε µεγάλες ψυχές όλοι εκεί. Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας υπόσχοµαι ότι θα έρθω σύντοµα». Στο άλλο: «Μόνο ευγνωµοσύνη και υπερηφάνεια που είσαστε φίλοι µου». Και στο τρίτο έγραψε: «Να πω ευχαριστώ; Να πω ότι σας αγαπώ; Ο,τι και να πω θα είναι λίγο. Το µόνο που θα πω είναι ότι θα το παλέψω ακόµη πιο πολύ ύστερα από αυτό...».

Πράξη ασυνήθιστη από τους οπαδούς του ΟΦΗ. Αντίθετα, πράξη συνηθισµένη οι αποδοκιµασίες προς τον προπονητή (Νίκο Παπαδόπουλο)...

ΠανιώνιοςΟΦΗSuper League 1οπαδοί