Απόψεις|01.11.2021 21:35

Τα 3 χρόνια του ψηφιακού Έθνους

Τραϊανός Χατζηδημητρίου

Γράφει ο Τραϊανός Χατζηδημητρίου

Γράφαμε πριν 15 μήνες όταν έκλεισε η χάρτινη έκδοση του «Εθνους της Κυριακής», οτι η ζωή συνεχίζεται ή για να το πούμε με τα λόγια του Κινέζου φιλοσόφου Λάο Τσε: «Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα».

Η συνέχεια δόθηκε στο διαδίκτυο, στο ethnos.gr.

Οι δημοσιογράφοι του ethnos.gr, στα τρία χρόνια της νέας του ζωής, προσπάθησαν με επαγγελματισμό και πίστη στις αξίες της δημοσιογραφίας, να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Έφεραν το site από την ανυπαρξία, στα πρώτα 40 ελληνικά sites και στα «τοπ» ενημερωτικά. Με συνώνυμο την ταχύτητα και την εγκυρότητα στη μετάδοση της είδησης, αλλά και την καθημερινή παρουσία με πρωτογενή ρεπορτάζ, με θέματα που ενδιαφέρουν και συχνά πονάνε... Με έμφαση στην εικόνα (βίντεο) και στην ανάλυση. Εσχάτως και στα θεματικά ντοκιμαντέρ.

Ένα σύγχρονο πόρταλ που αντιμετωπίζει επαγγελματικά, όχι μόνον την τρέχουσα ενημέρωση για την πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή, αλλά και για όλες τις εκφάνσεις της (πολιτισμός, αθλητισμός, υγεία, τεχνολογία, Ιστορία, life style, food, travel, auto).

Και με τη νέα του δομή, ακόμη πιο γρήγορο, απλό και φιλικό στον χρήστη.

Στόχος τα 3 χρόνια, να γίνουν 33 και 103… αγκαλιάζοντας πάντοτε όλες τις καινοτόμες ψηφιακές ιδέες και μένοντας απαρασάλευτα πιστό στις αρχές της δημοσιογραφίας.

ethnosΜΜΕδημοσιογραφία