Απόψεις|22.02.2019 13:05

Αρκουδόµαγκας

Newsroom

Ο Παύλος Πολάκης είναι τίµιος – ειλικρινά δεν αµφιβάλλω. Παράγει έργο στο υπουργείο Υγείας – το δέχοµαι. Εκείνοι που προηγήθηκαν αυτού έκαναν τα χειρότερα – αρνούµαι πάντα τους συµψηφισµούς, κατηγορηµατικά και για όλους, πιστεύοντας ακράδαντα ότι αποτελούν µια πονηριά που µας οδηγεί πάντα χαµηλότερα:

Ο άλφα διέπραξε δέκα ατοπήµατα, τι ψάχνεις τώρα και ασκείς κριτική στον δείνα, ο οποίος κατηγορείται µόλις (!) για δύο. Ο Παύλος Πολάκης καβαλάει µοτοσικλέτα µε πολλά γκάζια – γούστο και δικαίωµά του. Είναι δεινός ψαροντουφεκάς – τον ζηλεύω.

Πίνει τσικουδιές – προτιµώ το τσίπουρο. Ως εδώ περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Οµως… Ο Παύλος Πολάκης χορεύει ζεϊµπέκικο φουµάροντας αρειµανίως σε κλειστό χώρο – γράφει δηλαδή στα παλαιότερα των υποδηµάτων του έναν νόµο του υπουργείου του οποίου προΐσταται.

Στα καπάκια, τηλεφωνεί στον εθνικό τραπεζίτη (για προσωπικό του θέµα) για να του τα σούρει και µαγνητοφωνεί τη συνοµιλία, άσχετα αν στη συνέχεια το µαζεύει – αντελήφθη, βλέπετε, ότι πρόκειται για καραµπινάτο ποινικό αδίκηµα και η τεστοστερόνη δεν είναι ανεξάντλητη. Ο Παύλος Πολάκης κρίνει ζώντες και νεκρούς, επιθετικά, µε σκληρή γλώσσα. Με ύφος µάγκα µέγιστου.

Προφανώς ξεχνάει ότι αν κρατάς τη ροµφαία της κάθαρσης, οφείλεις να µη στραβοπατήσεις ποτέ. Για τον απλούστατο λόγο ότι το παραµικρό στραβοπάτηµα θα κριθεί µε ιδιαίτερη αυστηρότητα, µια και στην τελική σε εξοµοιώνει µε εκείνους τους οποίους έκρινες και µαστίγωνες. Οταν συµβεί αυτό, δεν έχεις δικαίωµα να υβρίζεις, ούτε και να κλαψουρίζεις. Ο µάγκας ο µέγιστος θα έχει αποδειχθεί πως ήταν αρκουδόµαγκας.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Παύλος Πολάκης