Απόψεις|27.03.2019 20:54

Ένας γύφτος λιγότερος…

Νίκος Τζιανίδης

Οι Γερμανοί οραματίζονταν την επικράτηση της Αρίας φυλής, έχοντας ως σταθερά πρότυπα την γυμνασμένη κορμοστασιά του Γκέρινγκ, το μπόι του Γκέμπελς και την ξανθή κώμη του Χίτλερ…

Εδώ στην Ελλάδα κάποιοι οραματίζονται την απαγκίστρωσή μας από τον σκοτεινό ραγιαδισμό και την επικράτηση του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, έχοντας ως φωτεινά παραδείγματα πράξεις ωμής ρατσιστικής βίας, λιντσαρίσματα και εκτελέσεις φτωχοδιάβολων, εθνική έπαρση και Μεγάλες Ιδέες, ερεβώδεις αντιλήψεις περί Θεού και των εκπροσώπων αυτού επί της γης και δογματική αντιμετώπιση σοβαρών καταστάσεων!

Πριν από λίγους μήνες «φιλήσυχοι νοικοκυραίοι» ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου κάποιον Ζακ Κωστόπουλο, μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, που επιχείρησε - υπό την επήρεια ουσιών λένε- να κλέψει – λένε πάλι- ένα κοσμηματοπωλείο.

- Μια «αδερφή» λιγότερη

Πριν από λίγες μέρες ένας «φιλήσυχος οικογενειάρχης» πυροβόλησε και σκότωσε έναν ρομά, που προσπάθησε- όπως λέγεται - να του κλέψει τις κότες.

- Ενας γύφτος λιγότερος!

Πριν από λίγα χρόνια ένας επίσης «νοικοκύρης φιλήσυχος, οικογενειάρχης», είχε εκτελέσει με ναζιστική ψυχρότητα και ψυχραιμία πέντε κυνηγούς, που πάτησαν το τριφύλλι του!

- Πέντε εισβολείς στην ιδιωτική μας ζωή λιγότεροι…

Κι έτσι σιγά σιγά λιγοστεύοντας οι «αδερφές», οι γύφτοι, οι «άλλοι» που μας ενοχλούν, οι «διαφορετικοί», που μας χαλάνε την εικονική πραγματικότητα, η «Αρία» φυλή κατά τα προσωπικά μας πρότυπα, θα επικρατήσει τελικά…

Αλώστε, όταν το κράτος απουσιάζει, όταν η αστυνομία κωφεύει, όταν η δικαιοσύνη δικάζει κρυφοκοιτάζοντας, τι να σου κάνει κι ο «νοικοκύρης», που πρέπει να προστατεύσει τα ιερά και τα όσια της οικογενείας του; Παίρνει το νόμο στα χέρια του και σκοτώνει!

Και την άλλη μέρα ανάβει ένα κερί στον άγιο που «δωροδοκεί» κι όλα του συγχωρούνται. Κι οι φασίστες έτσι ακριβώς έκαναν με τους κομμουνιστές, τους γύφτους, του γκέι, τους «άλλους»· κι οι ναζί τον κόσμο από τη «βρωμιά των εβραίων» ήθελαν να καθαρίσουν…

Κακά τα ψέματα, δεν έχει το έγκλημα τόση σημασία ακόμη και στις μέρες μας, όσο το κίνητρο και η σοβαρή δικαιολογία που οδηγεί σ’ αυτό.

Μπήκε να μου κλέψει τις κότες; Θα το σκοτώσω τον γύφτο! Πόσο πιο σοβαρή δικαιολογία για έναν φόνο από έναν «φιλήσυχο νοικοκύρη»;

ρομάΑδόλφος Χίτλερ