Η Florence και το τσουχτερό αντίτιµο
Ναταλί ΧατζηαντωνίουΠώς θα θυμόμαστε το καλοκαίρι του 2019; Μάλλον βάσει του διττού του χαρακτήρα και αναλόγως της προδιάθεσης του καθενός. Ως ένα καλοκαίρι super hot στο πολιτικό πεδίο. Και ως ένα καλοκαίρι XL µουσικό, µε ένα line up απίστευτων ονοµάτων που πέρασαν και θα περάσουν. Μέσα Ιουλίου και µετράµε δεκάδες µεγάλες συναυλίες που ήδη έγιναν κι άλλες τόσες που θα γίνουν µέχρι τα τέλη Σεπτεµβρίου.
Απ’ όσες αναµένονται, την εντυπωσιακότερη υποδοχή στην προπώληση την είχε το σούπερ λονδρέζικο σχήµα των Florence & The Machine, που επιστρέφει στην Ελλάδα στο πλαίσιο της περιοδείας για τα 10α γενέθλιά του και ακριβώς δέκα χρόνια µετά την πρώτη του συναυλία επί ελληνικού εδάφους. Λάτρης της αρχαίας ελληνικής τέχνης και µυθολογίας που έχει επηρεάσει τη δουλειά της, η ίδια η κοκκινοµάλλα frontwoman της ίντι-ροκ µπάντας επεδίωξε η συναυλία τους να γίνει στο Ηρώδειο κάτω από την Ακρόπολη.
Που σήµαινε, βέβαια, πολύ µικρότερη χωρητικότητα για τους φαν της µπάντας, οι οποίοι εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη συναυλία της 19ης Σεπτεµβρίου µε τέτοια ταχύτητα που ανάγκασαν τους διοργανωτές να προσθέσουν και δεύτερη µέρα. Και η συναυλία της 22ας Σεπτεµβρίου όµως έγινε sold out σε µία µόλις ώρα, κι ας κυµαίνονται οι τιµές των εισιτηρίων µεταξύ 55 και 170 ευρώ, µε ενδιάµεσες τιµές τα 62, 70, 90 και 120 ευρώ. Θα ήταν λογικό να επιλέξουν οι διοργανωτές έναν µεγαλύτερο χώρο (σαν την Πλατεία Νερού) ώστε ο κόσµος να είναι πολύ περισσότερος και το εισιτήριο πολύ πιο προσιτό; Μπα!
Το Ηρώδειο ήταν ο απαρέγκλιτος όρος της σούπερ Florence, που έχει στο ενεργητικό της πια όχι µόνο πολλές επιτυχίες αλλά και µία συµµετοχή στην τελευταία σεζόν του «Game of Thrones». Και ως γνωστόν, τα παιχνίδια εξουσίας έχουν πέραση αυτό το καλοκαίρι ακόµα κι αν έχουν τσουχτερό αντίτιµο.
- Η «καταραμένη» καρδιά: Παντρεύτηκε τη χήρα του δότη του μετά από μεταμόσχευση και λίγα χρόνια αργότερα... πέθανε με τον ίδιο τρόπο
- «Θύελλα» καταγγελιών για Βιολάντα: Μύριζε αέριο μέρες πριν και έλεγαν «μην ανησυχείτε, έριξαν υγρό στον βόθρο»
- Δημοσκόπηση MRB για το OPEN - Β’ Μέρος: Ένας στους τρεις αναποφάσιστους «βλέπει» η Καρυστιανού να κερδίζει τη ΝΔ
- Σκάνδαλο Meta: Ο Ζούκερμπεργκ επέτρεψε σε ανηλίκους την πρόσβαση σε chatbot σεξουαλικού περιεχομένου, παρά τις ενστάσεις του προσωπικού