Απόψεις|06.03.2020 17:37

Κοροναϊός: Ο Κυριάκος Βελόπουλος (δεν) θα μας σώσει

Σπύρος Σεραφείμ

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μπορεί να βρίσκεται στη Βουλή, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι άσος στις τηλεπωλήσεις. Μέχρι τώρα, έχει πουλήσει από μαντζούνια για την καράφλα, μέχρι επιστολές του Χριστού. Έτσι, κανείς δεν εξεπλάγη που τώρα πουλά αλοιφή και για τον κοροναϊό.

Ο πλανήτης μπορεί να κρατά την ανάσα του πίσω από χειρουργικές μάσκες, τρέμοντας στις προβλέψεις, οι οποίες μόνο ευοίωνες δεν είναι για την ανθρωπότητα, αλλά ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», μέσω της εκπομπής «Κόντρα & Ρήξη», έχει τη λύση. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αυτό που θα μας προστατεύσει από τον κοροναϊό είναι η αλοιφή «‘’Βυζαντινόν’’ με την οποία μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ και μετά κάνετε 17 χειραψίες και δεν φοβάστε τίποτα. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών που είναι ό,τι καλύτερο. Ούτε να φοβάσαι τον κοροναϊό, ούτε τίποτα».

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο με την κηραλοιφή που πουλάει ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», παίζοντας κυριολεκτικά με τον πόνο όλων μας, ούτε ότι θα υπάρξουν πολλά κουτορνίθια που θα σπεύσουν να την αγοράσουν θεωρώντας ότι θα σωθούν από την επιδημία. Το ζήτημα ανήκει αποκλειστικά σε εκείνους που τον ψήφισαν, τον έβαλαν στη Βουλή και τώρα απολαμβάνει (και) βουλευτικής ασυλίας. Αλήθεια, όμως, δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να επέμβει για αυτό το νέο πανίσχυρο αντισηπτικό από δηλητήριο οχιάς και μέδουσας; Ήρεμα ρωτάω…

ΚορονοϊόςΚυριάκος Βελόπουλος