Our Network|19.12.2018 19:30

Santa Claus Kingdom: Παγοδρόμιο και χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις

Newsroom

Το Santa Claus Kingdom βρίσκεται στο εκθεσιακό κέντρο Μ.E.C. Παιανίας και είναι το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο που έχει δώσει χαρά σε δεκάδες παιδιά από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του.

Το Παγωμένο Βασίλειο του Santa Claus Kingdom θα λειτουργεί μέχρι 4 Ιανουαρίου 2019 και συγκεντρώνει απίστευτες χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις με ένα μόνο εισιτήριο.

Σε έναν τεράστιο στεγασμένο χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και λειτουργεί 12 ώρες καθημερινά, φιλοξενούνται διαδραστικά παιχνίδια, δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, μάγοι με απίθανα κόλπα, face painting, αλλά και μια ιδιαίτερη Χριστουγεννιάτικη Αγορά.

Ο Frodi είναι η επίσημη μασκότ του Πάρκου και η πιο αγαπημένη φιγούρα των Χριστουγέννων! Είναι ο χιονάνθρωπος που δεν λιώνει ποτέ. Γενναίος και αστείος, καλόκαρδος και παιχνιδιάρης αλλά και λίγο... γκαφατζής. 

Βρίσκεται όλες τις ώρες στο Santa Claus Kingdom μαζί με τους φίλους του, την Πριγκίπισσα Amelia, τον Noel το ξωτικό και Kubit τον Τάρανδο, το φοβερό Μάγο Lockey αλλά και την πριγκίπισσα Davina, για να παίζει και να φωτογραφίζεται με τα παιδιά!


Φέτος, η περιπλάνηση στην χαρούμενη ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων ξεκινά περνώντας μέσα από τον Κορμό του τεράστιου Μαγικού Δένδρου. Κρύβει το μεγάλο μυστικό της χριστουγεννιάτικης γιορτής και καλωσορίζει τους επισκέπτες του Santa Claus Kingdom, για να τους παρασύρει στον κόσμο του πιο γλυκού χριστουγεννιάτικου παραμυθιού... 

Το Carousel με τα Ζώα του Τσίρκου, η Αλυσίδα με τις Ιπτάμενες περιστρεφόμενες καρέκλες, το Mighty Mouse Ποντίκι που δεν σταματά να γυρνά γύρω από τον εαυτό του, τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες Super Cross, Μίνι Συγκρουόμενα, το Christmas Train, το Flying Spaceship διαστημόπλοιο - μίνι σαφάρι και για πρώτη φορά, ο Δράκος - mini Roller Coaster...θα είναι όλοι εκεί!

Το παγοδρόμιο 300 τ.μ., περιμένει μικρούς και μεγάλους, επιδέξιους πατινέρ για ασταμάτητα στριφογυριστά loops, αλλά και τους αρχάριους για τα πρώτα τους βήματα στον πάγο. Όποιο κι αν είναι το επίπεδο ή η ηλικία, φορέστε τα παγοπέδιλα που θα βρείτε στο Santa Claus Kingdom και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη διαδρομή.

Δείτε τα υπόλοιπα παιχνίδια, δημιουργικά εργαστήρια και όλες τις εκπλήξεις του Santa Claus Kingdom στο www.santaclauskingdom.com - Το Santa Claus Kingdom λειτουργεί έως 4 Ιανουαρίου 2019 στο Μ.E.C. Παιανίας, καθημερινά 10 π.μ. με 10 μ.μ.

Χριστούγενναχριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις