Our Network|20.12.2018 23:11

Γιαννιτσά Πέλλας: Εορταστικό κλίμα στην «Παραμυθούπολη»

Ντέπη Χιωτοπούλου

Σε εξέλιξη βρίσκεται καθημερινά η «Παραμυθούπολη» του Δήμου Πέλλας, στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών, που για όγδοη συνεχή χρονιά, δίνει έναν διαφορετικό εορταστικό τόνο στην πόλη.

Μουσικά σχήματα, χορωδίες, θεατρικές ομάδες, πολιτιστικοί, περιβαλλοντικοί και αθλητικοί σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες, μαθητές  του Δήμου Πέλλας αλλά και από άλλες  περιοχές, συμμετέχουν και φέτος στην κορυφαία διοργάνωση του Δήμου Πέλλας.

Σήμερα, Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις «Νότες Χριστουγέννων» με χορωδίες από διάφορους συλλόγους.

Στις 22, 23, 24, 29, 30 & 31 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας,  ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝ 29 δίνει την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να στείλουν γράμμα στον Αϊ Βασίλη με ένα ταχυδρομικό περιστέρι!

Επίσης, καθημερινά στο σπιτάκι της «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»  μπορείτε να αφήνετε τις προσφορές  σας σε φάρμακα, παιχνίδια και τρόφιμα.

Η 8η Παραμυθούπολη θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 και λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Πλήθος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων πλαισιώνουν το εορταστικό σκηνικό που είναι στημένο στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών.

Να σημειώσουμε ότι τα Γιαννιτσά απέχουν 50 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη, ακολουθώντας το δρόμο για Εδεσσα.

Γιαννιτσά ΠέλλαςΠαραμυθούπολη