Our Network|11.01.2019 14:49

6ος Μαραθώνιος Ναυπλίου: Ελάτε να τρέξουμε, να περπατήσουμε!

Ντέπη Χιωτοπούλου

Και τη φετινή χρονιά, η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου, συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος «Προετοιμασία των Δημοτών – Ερασιτεχνών Δρομέων» για την άθληση και τη συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο του Ναυπλίου και στους παράλληλους αγώνες του.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Πελοποννήσου και τρίτη, σήμερα στην χώρα μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί για έκτη χρονιά, στις 3 Μαρτίου 2019.

«Τρέξε τη διαδρομή, ζήσε την εμπειρία»

Με το μήνυμα «Τρέξε τη διαδρομή, ζήσε την εμπειρία», το πρόγραμμα σχετικά με την προετοιμασία, απευθύνεται στους ενήλικες πολίτες και είναι δωρεάν. Εχει διάρκεια 2 μήνες, με ημερομηνία έναρξης στις 14 Ιανουαρίου 2019.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 16.00 (ανάλογα με την συμμετοχή θα υπάρξουν και άλλες ώρες και ημέρες προπονήσεων).

Σ’ ότι αφορά τα προνόμια συμμετεχόντων στο πρόγραμμα, θα υπάρχει προπονητική καθοδήγηση από ΚΦΑ – Προπονητή, δωρεάν τσάντα και T-shirt από το Γραφείο του Μαραθωνίου καθώς και εγγραφή στην Ομαδική κατηγορία των συμμετεχόντων στους παράλληλους αγώνες του Μαραθωνίου Ναυπλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο Μαραθωνίου στο τηλέφωνο 27520 99085.

Να σημειώσουμε, ότι φορέας υλοποίησης είναι η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου με την Αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ).

μαραθώνιοςΝαύπλιο