Our Network|12.01.2019 10:41

Ποδήλατο, πατίνια και κρουστά τις Κυριακές στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος!

Newsroom

Κάθε μέρα, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για όλες και όλους! Τις Κυριακές όμως, κρύβει και κάτι διαφορετικό: ποδηλατικές δράσεις, μαθήματα roller skates, περιβαλλοντικές και μουσικές δραστηριότητες για παιδιά και για ενήλικες! Όλα βρίσκουν την θέση τους στο Λαχανόκηπο, στο προαύλιο του Κέντρου Επισκεπτών και στον Μουσικό Κήπο! 

Μαθήματα ποδηλάτου για παιδιά και ενήλικες

Ειδικοί εκπαιδευτές προσφέρουν μαθήματα ποδηλάτου σε παιδιά και ενήλικες! Τα παιδιά διδάσκονται πώς να κάνουν ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες, ενώ εκείνα που γνωρίζουν ήδη μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους. Οι ενήλικες, που δεν ξέρουν ποδήλατο, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικά προσαρμοσμένα μαθήματα. 

Κυριακή 13/01 | 11.00 - 15.00
Για παιδιά 10 ετών και άνω και τους γονείς τους και για ενήλικες
Ελεύθερη είσοδος, με σειρά προτεραιότητας

Μαθήματα BMX για εφήβους 

Μέσα από αυτό το εργαστήριο λύνονται όλες οι απορίες γύρω από το ΒΜΧ!
Ποια είδη υπάρχουν, ποιοι τύποι ποδηλάτου, ποια είναι η σωστή στάση σώματος και πώς στήνεται σωστά ένα ποδήλατο ΒΜΧ. Και φυσικά, πώς κάνουμε διάφορα παλιά και νέα κόλπα! *Θα υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι κατηγορίες ποδηλάτων ΒΜΧ. 

Κυριακή 20/01 | 11.00 - 15.30
Για εφήβους 12 - 18 ετών
Ελεύθερη είσοδος, με σειρά προτεραιότητας

Ένας σπόρος ταξιδεύει 

Μέσα από το εργαστήρι Ένας σπόρος ταξιδεύει, παιδιά και γονείς εξερευνούν το Πάρκο!
Ακολουθώντας τη διαδρομή των φυτών που συνδέονται με την ιστορία του τόπου μας από την αρχαία Ελλάδα μέχρι σήμερα, ταξιδεύουν μέσα στο χρόνο, από τόπο σε τόπο, από φυτό σε φυτό, αναζητώντας το μυθικό σπόρο που θα δώσει το δέντρο του μέλλοντος.

Κυριακή 13, 27/01 | 10.30 - 12.00
Για παιδιά 4-9 ετών και τους γονείς τους 
Έως 30 συμμετοχές, 15 παιδιά & 15 συνοδοί, την φορά
Είσοδος ελεύθερη, με σειρά προτεραιότητας

Τα φυτά που μας φροντίζουν: Ο κόσμος των φυτών

Μέσω της σειράς συναντήσεων και εργαστηρίων με τίτλο Τα φυτά που μας φροντίζουν: Ο κόσμος των φυτών, οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν την ιστορία των φυτών, τις μεθόδους καλλιέργειάς τους, καθώς και τις χρήσεις τους, με τελικό "σταθμό" τη δημιουργία ενός παραγωγικού παρτεριού με ενδημικά φυτά και παραδοσιακές ποικιλίες στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος!

Κυριακή 20/01 | 11.00 - 13.00
Για ενήλικες - Έως 30 συμμετοχές
Είσοδος ελεύθερη, με σειρά προτεραιότητας

Στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, επίσης, θα βρείτε μάθημα Κύκλος κρουστών για οικογένειες (Κυριακή 20/01 | 12.00 - 14.00), και μαθήματα για να μάθουν τα παιδιά πατίνια και φυσικά, να διασκεδάσουν! 

Πάρκο Σταύρος Νιάρχος