Our Network|22.01.2019 16:27

Παρουσίαση βιβλίου: Οι Γαστρονομικές κοινότητες και προορισμοί

Ντέπη Χιωτοπούλου

Συγκεκριμένα, απόψε στις 6 το απόγευμα, η εν λόγω παρουσίαση, θα γίνει στη Νάουσα, στον πολυχώρο πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς»,  Βέτλανς, στην Αίθουσα διαλέξεων, παρουσία του δημάρχου της Ηρωικής Πόλης της Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη, του Συνδέσμου Αμπελουργών και Οινοποιών Νάουσας, αιρετών του δήμου Νάουσας, φορέων, εμπλεκόμενων του τουρισμού κ.ά.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Σταύρος Βαλσαμίδης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Νάουσας, η Μπήλιω Τσουκαλά, δημοσιογράφος, ο Βασίλης Λαφάρας, εστιάτορας, ο Δημήτρης Μάντσιος, Πρόεδρος Ξενοδόχων Ν. Ημαθίας και ο Χριστόφορος Γεωργιάδης, από το οινοποιείο Αργατία.

Στη Θεσσαλονίκη

Συνέχεια της παρουσίασης θα δοθεί, αύριο, Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του 9ου Thessaloniki Food Festival.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 17.00, στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, και τον συγγραφέα θα υποδεχθεί και θα προλογίσει ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν, ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου οινοποιός, ο Μιχάλης Αρβανίτης τυροκόμος, ο Γιώργος Παλησίδης, καθηγητής στο ΑΤΕΙΘ και η Μπήλιω Τσουκαλά δημοσιογράφος.

Σε Σέρρες και Κιλκίς

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, οι «Γαστρονομικές Κοινότητες – Γαστρονομικοί Προορισμοί» του ξενοδόχου και επικεφαλής του «Ελληνικού Πρωινού» που προωθεί το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, Γιώργου Πίττα, θα ταξιδέψουν στις Σέρρες, και συγκεκριμένα στην Κερκίνη Σερρών.

Εκεί, στις 18.00, στην αίθουσα παρουσιάσεων του ξενοδοχείου «Οικοπεριηγητής», παρουσία του προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστου Μέγκλα, θα μιλήσουν για το βιβλίο η Ευαγγελία Μελίδου οινοποιός, ο Τρύφων Γιαντσίδης πρόεδρος Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Βουβαλοτρόφων Ελλάδας, ο Γιάννης Ρέκλος επιχειρηματίας μονάδας εναλλακτικών μορφών τουρισμού, ο Γιώργος Παλησίδης καθηγητής στο ΑΤΕΙΘ και η Μπήλιω Τσουκαλά δημοσιογράφος.

Τέλος, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, τελευταίος σταθμός στη Βόρεια Ελλάδα, για το βιβλίο «Γαστρονομικές Κοινότητες – Γαστρονομικοί Προορισμοί» αποτελεί η Γουμένισσα, στο νομό Κιλκίς.

Η παρουσίαση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γουμένισσας, παρουσία του προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη και του προέδρου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γουμένισσας Σάκη Τραχανίδη.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο καθηγητής τουρισμού Φώτης Κιλιπίρης ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν η Μιχαηλία Καραμισάκη εστιάτορας και περιφερειακή σύμβουλος ΠΚΜ, η Χλόη Χατζηβαρύτη οινοποιός, ο Γιώργος Λύκας τυροκόμος, ο Γιώργος Παλησίδης καθηγητής στο ΑΤΕΙΘ και η Μπήλιω Τσουκαλά δημοσιογράφος.

παρουσίαση βιβλίουΓιώργος Πίττας