Our Network|14.03.2019 10:40

Πίτσα χωνάκι στο κέντρο της Αθήνας (pics+vid)

Newsroom

Νέα μόδα στο street food φέρνει το «tua piazza», το οποίο παρουσίασε την μοναδική πίτσα με φρέσκια ζύμη σε... χωνάκι που φτιάχνεται μπροστά στα μάτια των πελατών!  Η πίτσα «χωνάκι», η οποία έχει αποκτήσει ήδη πολλούς φανατικούς οπαδούς, ετοιμάζεται πολύ εύκολα σε χρόνο ρεκόρ.

Το γευστικό ζυμαράκι μπαίνει σε μία ειδική, κωνική βάση, η οποία δίνει στην πίτσα το μοναδικό της σχήμα και, στη συνέχεια, γεμίζει με τα υλικά προτίμησης του πελάτη. Αφού ψηθεί για περίπου 3-4 λεπτά, η αγαπημένη λιχουδιά μικρών και μεγάλων βγαίνει λαχταριστή και αχνιστή από τον κυκλικό ξυλόφουρνο που διαθέτει το κατάστημα, για να σερβιριστεί κατευθείαν στο... χέρι!

Την ίδια ώρα, στο «tua piazza» στην οδό Αθηνάς 6 στο κέντρο της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, οι λάτρεις του «πρόχειρου», αλλά ποιοτικού φαγητού, θα βρουν μεγάλη γκάμα γεύσεων, η οποία καλύπτει όλα τα γούστα, ενώ στην συνέχεια μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στην καφετέρια Adori που βρίσκεται στον ίδιο χώρο.

Για τους πιο απαιτητικούς... ουρανίσκους, εκτός από τις παραδοσιακές και πεντανόστιμες γεμίσεις, υπάρχουν και πιο ευφάνταστες, αλλά και... spicy για όσους αγαπούν τα καυτερά. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι μικροί φίλοι της πίτσας την λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή για το ιδιαίτερο σχήμα και την μοναδική γεύση της!

πίτσα-χωνάκι