Our Network|14.03.2019 09:53

6ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Οι εγγραφές συνεχίζονται!

Ντέπη Χιωτοπούλου

Για άλλη μια χρονιά, έκτη συνεχή, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο «νησί του Ηλιου», τη Ρόδο, ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, προβάλλοντας, διεθνώς, όχι μόνο τη Δωδεκάνησο και το Αιγαίο Πέλαγος, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα.

Πρόκειται για τον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου που θα γίνει στις 14 Απριλίου 2019, όπου και φέτος, θα έχει την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Με την επιλογή μιας εξαιρετικά ελκυστικής διαδρομής δίπλα στη θάλασσα και τα τείχη της Μεσαιωνικής Πόλης, η διοργάνωση προσελκύει το ενδιαφέρον δρομέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τοποθετώντας τη Ρόδο στον παγκόσμιο χάρτη του αθλητικού τουρισμού και προβάλλοντάς το νησί ως ιδανικό τουριστικό προορισμό 365 ημέρες το χρόνο.

Εγγραφές

Οι εγγραφές για τον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή στην ιστοσελίδα του αγώνα https://rhodesmarathon.gr για τις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 10 χλμ. και των 5 χλμ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο αγώνας θα προβληθεί και από την ιστοσελίδα http://www.visitgreece.gr καθώς αποτελεί την καλύτερη σύζευξη αθλητισμού και τουρισμού και με την επιτυχημένη διεξαγωγή του εδώ και έξι χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των δρομέων, εντός και εκτός Ελλάδας.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου καθώς και με τη στήριξη της Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.  Για περισσότερες πληροφορίες https://rhodesmarathon.gr.

6ος διεθνής μαραθώνιος ΡόδουΡόδος