Our Network|29.10.2018 11:10

Ένα απόγευμα στο Jurassic Park της Αθήνας

Newsroom

Μια βόλτα στο μίνι Jurrasic Park αλά Σπίλμπεργκ, που άνοιξε τις πύλες του στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo-Maroussi, μπορεί να μην είναι ισάξια του πραγματικού ταξιδιού στο φανταστικό νησί Isla Nublar στην Κόστα Ρίκα, είναι όμως το πιο κοντινό υποκατάστατο. Το μοναδικό θεματικό πάρκο στην Ελλάδα αφιερωμένο στους  γιγάντιους «Δεινόσαυρους», άνοιξε σε έναν χώρο 3.400 τ.μ., με τρισδιάστατα εκθέματα γίγαντες. Ο Γαλαξίας γυρίζει 124 εκατομμύρια χρόνια πίσω για να μας παρουσιάσει τους Κυρίαρχους του πλανήτη Γη: τον τρομακτικό Ρεξ, τον αλλόκοτο Τρικέρατο, τον Βραχιόσαυρο, τον Διπλόσαυρο και τη μεγάλη παρέα τους.

Οι Δεινόσαυροι του πάρκου είναι ειδικά σχεδιασμένοι, ώστε να διαθέτουν κίνηση και (τρομακτικό) ήχο και να ταιριάζουν άψογα στο σκηνικό του ξεχωριστού κόσμου της ιουρασικής περιόδου! Το πάρκο «Δεινόσαυροι», απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών (προσχολικής και σχολικής ηλικίας όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης), αλλά και σε ενήλικες που θέλουν να περάσουν ένα ανέμελο απόγευμα με τα παιδιά τους. Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα ζήσουν μία εκπαιδευτική, διαδραστική και ανεπανάληπτη ψυχαγωγική εμπειρία, κάνοντας ένα νοερό ταξίδι στο μακρινό παρελθόν, στην εποχή που κυριαρχούσαν τα τεράστια πλάσματα στον πλανήτη.

Ο χώρος, μεταμορφωμένος στο φυσικό τοπίο όπου ζούσαν τα τεράστια ζώα φιλοξενεί 26 ομοιώματα σε φυσικό μέγεθος των δεινοσαύρων, με κίνηση και ήχο. Η διαδρομή ξεκινά από το εντυπωσιακό μουσείο με τα απολιθώματα και τους σκελετούς των γιγάντιων ζώων. Συνεχίζεται με τη φανταστική εμπειρία της διαδρομής ανάμεσα από τους γιγάντιους δεινόσαυρους. Ο απειλητικός Τυραννόσαυρος-Ρεξ, ο Βραχιόσαυρος, ο Διπλόδοκος και τα υπόλοιπα είδη των δεινοσαύρων, ευρήματα μιας πολύ μακρινής και άγνωστης χρονικής περιόδου, κάνουν το νοερό ταξίδι αξέχαστη και συναρπαστική ανάμνηση. Στο τέλος της διαδρομής, οι μικροί κυρίως επισκέπτες γίνονται κυριολεκτικά και οι ίδιοι εξερευνητές - παλαιοντολόγοι και παίρνουν το πιστοποιητικό τους!

Info:

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 61 68 458.
Τηλέφωνο κρατήσεων για οργανωμένες εκδρομές και σχολεία: 210 61 68 456 & 210 61 68 457 (τηλεφωνικές κρατήσεις γίνονται μόνο όταν πρόκειται για ομαδικές επισκέψεις άνω των 20 ατόμων ή εάν πρόκειται για επισκέψεις σχολείων).

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Πέμπτη: 09:00-13:00, Παρασκευή: 09:00-13:00 & 17:00-21:00, Σάββατο: 11:00-21:00, Κυριακή: 11:00-19:00
*τελευταία είσοδος στο πάρκο 50 λεπτά πριν το κλείσιμο.

Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 8 €/άτομο, Οικογενειακό  (2 γονείς με 2 παιδιά): 26€, Οικογενειακό  (3μελής οικογένεια): 21€, Οργανωμένα groups και σχολικές εκδρομές: 6 €/άτομο, Άνεργοι (μόνο Παρασκευή με επίδειξη κάρτας ανεργίας): 4€, Παιδιά κάτω των 3 ετών: δωρεάν.

Tip:

Οι νεαροί θιασώτες των δεινόσαυρων έχουν τρελαθεί με το τρέιλερ του νέου παιχνιδιού Jurassic World Evolution...

δεινόσαυροι