Our Network|29.10.2018 16:53

Νέα μόδα τα βινύλια; Vinyl Bazaar στο AN club

Χριστίνα Τσατσαράγκου

Στον σύμπαν της ταινίας «High Fidelity» (με πρωταγωνιστή τον Τζον Κιούζακ - 2000) ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να αγοράσεις βινύλια για τη συλλογή σου ήταν να περάσεις μερικές ώρες σε ένα συνοικιακό vintage δισκάδικο, να πιάσεις ψιλή κουβέντα με τον ιδιοκτήτη και να εμπιστευτείς τις σπάνιες (μάλλον) γνώσεις του. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι τα βινύλια έχουν ξανάρθει στη μόδα και ότι οι σοβαροί συλλέκτες βινυλίων έχουν αρχίσει καθορίζουν τις τάσεις στη δισκογραφία (όπως αναφέρουν σε άρθρο τους οι Financial Times), ένα παζάρι δίσκων αποκτά ξεχωριστή σημασία. 

T

Το καθιερωμένο Vinyl Bazaar, που φιλοξενείται στο χώρο του An Club, θα πραγματοποιηθεί την τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα, άρα υπάρχει χρόνος για προετοιμασία και οικονομία δυνάμεων και χρημάτων. Στον ροκ και χαλαρό χώρο του AN, γνωστά μαγαζιά δίσκων, αλλά και ιδιώτες θα δώσουν το παρόν για όλους του λάτρεις της μουσικής και τους συλλέκτες. Βινύλια από όλα τα ρεύματα όπως rock, pop, soul, heavy, punk, 60’s, 70’s, 80’s surf και garage, σπάνια βινύλια, μπλουζάκια με στάμπες γνωστών συγκροτημάτων, αλλά και αφίσες αγαπημένων καλλιτεχνών θα «ξαπλώνουν» στον χώρο, σε τιμές ευκαιρίας. 

Info

An Club Σολωμού 13-15 Εξάρχεια - Είσοδος: 3 € συμπεριλαμβάνεται καφές/μπίρα. Έναρξη: 11:00. Ζεστός καφές και δροσερή μπίρα θα ρέουν άφθονα και θα προσφέρονται με το εισιτήριο της εισόδου.

Tip

Μέχρι να έρθει η τελευταία Κυριακή των Χριστουγέννων, προετοιμάσου. Μπορείς να κάνεις μια βόλτα στο Underflow Record Store & Art Gallery (απέναντι από το ΕΜΣΤ) για λίγη τέχνη και πολλή μουσική. Στον χώρο του, ψώνισε δίσκους και ο ντράμερ της αγγλικής ροκ μπάντας Slowdive, Σάιμον Σκοτ, πριν την εμφάνισή τους στο Fuzz τον Σεπτέμβριο του 2017.

βινύλια