Our Network|13.08.2025 18:00
«Good game Giannis»: Όταν ο Ιωαννίδης συμμάχησε με τον Νο1 «εχθρό» του και του… χάρισε την Ευρωλίγκα
NewsroomΑν οι μαύρες γάτες ήταν «σκιάχτρο» για τον Γιάννη Ιωαννίδη, οι Σέρβοι προπονητές αποτέλεσαν τον κρυπτονίτη του. Το ’93 η Λιμόζ του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, το ’94, το ’95 και το ’96 ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τις Μπανταλόνα και Ρεάλ αντίστοιχα κατέστησαν μεγάλο απωθημένο του το Κύπελλο Πρωταθλητριών.
Διαβάστε στο menshouse.gr την ασύλληπτη αυτή ιστορία
Διαβάστε ακόμη
- Τι θα γίνει με τις ενεργειακές συμφωνίες στην Ελλάδα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ
- Εικοσιτετράωρη απεργία στα ΚΤΕΛ στις 3 Νοεμβρίου - «Παγωμένοι» μισθοί από το 2009 και αδιέξοδο στις συλλογικές συμβάσεις
- Το «βαθύ λαρύγγι» στην υπόθεση Κίμπερλι, οι δύο Ρουμάνοι υπουργοί με Έλληνα επιχειρηματία και το deal για τα Goody's
- Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Το διπλό μήνυμα Μητσοτάκη και η δύσκολη συζήτηση για την ενεργειακή κρίση - Ποια άλλα θέματα είναι στο «μενού»