Our Network|31.08.2019 14:35

Brazilian Day στο Zάππειο για 4η χρονιά: Σε ρυθμούς σάμπα η Αθήνα!

Newsroom

Στις 7 Σεπτεμβρίου που ξεκινάει και το διήμερο Φεστιβάλ υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Βραζιλιάνικης πρεσβείας, είναι μια σημαντική ημέρα για τους Βραζιλιάνος καθώς είναι η ημέρα Ανεξαρτησίας της Βραζιλίας. 

Το 1822 ανακηρύχθηκε η ανεξαρτησία της Βραζιλίας ! Για δύο συνεχόμενες ημέρες ο υπέροχος πολιτισμός της Βραζιλίας και η κουλτούρα της, εξιτάρει όλες μας τις αισθήσεις...! 

Live shows με μουσική, εκθεσιακά περίπτερα με τοπικές δημιουργίες και προϊόντα, μοναδικά cocktails, όπως η διάσημη Caipirinha καθώς και Βραζιλιάνικα εδέσματα, αναμένεται να συνθέσουν ένα άκρως λατινoαμερικάνικο σκηνικό κρατώντας το κέφι αμείωτο μέχρι το τέλος της εκδήλωσης με σάμπα και άλλους παραδοσιακούς χορούς ! 

Όλη η κουλτούρα της Βραζιλίας παρουσιάζεται στο Αθηναϊκό κοινό σε ένα διήμερο στο Ζάππειο 7-8 Σεπτεμβρίου με ελεύθερη είσοδο !

ΣΑΒΒΑΤΟ:  Από τις 17:00

ΚΥΡΙΑΚΗ:   Από τις 13:00

Στο «Brazilian day in Athens» γιορτάζεται η Ημέρα Ανεξαρτησίας της Βραζιλίας, ο πολιτισμός της και η σχέση μεταξύ Βραζιλίας και Ελλάδας, είναι μια ημέρα ενότητας για όλους!

Brazilian Day στο Ζάππειο

Δύο ημέρες στον "ρυθμό" της Βραζιλίας !

Το Brazilian Day στην Αθήνα είναι μια εκδήλωση του Συμβουλίου των Βραζιλιάνων Πολιτών στην Ελλάδα και φέτος διοργανώνεται από τη κα Μαρία Φερέιρα και το Cascara.

Παρουσιάζουν: 

Λάζος Μαντικός - Δημοσιογράφος, Ραδιοφωνικός παραγωγός

Danae Chaar - Ηθοποιός, μοντέλο

Social media φεστιβάλ:

#braziliandayinathens2019

Fb: https://www.facebook.com/braziliandayinathens2019/

Instagram: @braziliandayinathens2019

Twitter: brazilian_day2019

Δείτε μερικά αποσπάσματα από το περσινό φεστιβάλ:

Βραζιλίαφεστιβάλ