Πολυτεχνείο: Διαδικτυακά οι εκδηλώσεις σε δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και Λύκεια
Νικολίτσα ΤρίγκαΔιαδικτυακά θα γίνουν στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο. Οπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας οι σχετικές εκδηλώσεις θα γίνουν διαδικτυακά ή δια ζώσης (Ειδικά Σχολεία), ανάλογα με τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.
Στις σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Π.Ε. και Δ.Ε. οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται δια ζώσης, σύμφωνα με τις ανωτέρω διατάξεις και την υπ. αρίθ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 69543/31-10-2020 (Β’ 4810) κοινή υπουργική απόφαση, σχετικά με την τήρηση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.
Οι μαθητές που παρακολουθούν το ολοήμερο πρόγραμμα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του σχολείου και αποχωρούν με τους άλλους μαθητές. Με ευθύνη του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων ειδοποιούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες για την ώρα αποχώρησης των μαθητών. Η χρονική διάρκεια και το περιεχόμενο των εκδηλώσεων καθορίζονται με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων.
- Ισχυροί επιχειρηματίες και γνωστός ηθοποιός - μοντέλο στο κύκλωμα φοροδιαφυγής με βιτρίνα νυχτερινά κέντρα στη Θεσσαλονίκη
- Πυροβολισμοί σε πλατεία στην Κρακοβία με τουλάχιστον 5 νεκρούς και 10 τραυματίες
- Ανάκληση για 376 επαγγελματικά Ford στην Ελλάδα
- Καλή η τεχνητή νοημοσύνη, αλλά γιατί δεν μπορεί να σκεφτεί όπως ο άνθρωπος;