Πανελλήνιες 2021: Ποσοστά ρεκόρ κάτω από τη βάση σχεδόν σε όλα τα μαθήματα
Νικολίτσα ΤρίγκαΈπιασε «ταβάνι» φέτος η αποτυχία των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις καθώς τα ποσοστά των βαθμών κάτω της βάσης είναι εξαιρετικά υψηλά. Στα μαθηματικά το 57% των μαθητών δεν έπιασε ούτε τη βάση σπάζοντας όλα τα ρεκόρ. Ανάλογη εικόνα υπάρχει στην Ιστορία με το 51.18% των υποψηφίων να παίρνει βαθμούς κάτω της βάσης και το 45,26% στα Αρχαία Ελληνικά.
Η ίδια απαράδεκτη εικόνα εμφανίζεται σχεδόν σε όλα τα μαθήματα με εξαίρεση τη Νεοελληνική Γλώσσα και λιγότερο τη Βιολογία και τα Οικονομικά. Με λίγο λόγια φέτος τα παιδιά έγραψαν καλά μόνο στη Νεοελληνική Γλώσσα αλλά και εκεί κατάφεραν να αριστεύσουν μόνο 17 άτομα! τα οποία πήραν βαθμούς από 19 έως 20. Αυτά προκύπτουν από τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας και τα οποία φανερώνουν τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν φέτος οι μαθητές λόγω της πανδημίας και της τηλεκπαίδευσης.
Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά ΕΔΩ
Ηλιούπολη: Καταγγελία για κύκλωμα trafficking - Υπάρχουν άτομα που δεν έχουν συλληφθεί
ΜΜΜ: Έρχονται εκπτώσεις στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών για εμβολιασμένους
- Ποιο είναι το ελληνικό πλοίο που χτυπήθηκε από πύραυλο στη Μαύρη Θάλασσα - Σε ποιον ανήκει
- Στο τελικό στάδιο η καταγραφή των ταυτοτήτων των 200 εκτελεσθέντων της Καισαριανής
- Βομβαρδίστε με υπερβολή, ο φόβος είναι το ισχυρότερο όπλο, αλλά… Γιατί όσοι ζήσαμε τη 10ετία του ’80 δεν τρομάζουμε πια
- «Σάπιο αβγό και αποχέτευση»: Γειτονιά της Νέας Υόρκης έχει μια... περίεργη μπόχα εδώ και μήνες και κανείς δεν ξέρει τι είναι