Παιδεία|09.06.2023 08:44

Πανελλήνιες 2023: Με τέσσερα μαθήματα ειδικότητας συνεχίζονται οι εξετάσεις στα ΕΠΑΛ

Newsroom

Με μαθήματα ειδικότητας συνεχίζονται σήμερα, Παρασκευή, οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι εξετάζονται στα εξής μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο - Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία - Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Σημειώνεται, ότι οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα ολοκληρώσουν την εβδομάδα των εξετάσεων αύριο, Σάββατο, με τα μαθήματα: Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Στοιχεία Μηχανών.

Όσον αφορά στους υποψηφίους των ΓΕΛ, στις 12 Ιουνίου γράφουν τα εξής μαθήματα: Ιστορία (ΟμάδαΠροσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Το ethnos.gr. σε συνεργασία με το Νέο Φροντιστήριο θα σας παρέχουν έγκυρα και έγκαιρα τα θέματα και τις απαντήσεις. 

Σχετικά με τις εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων, αυτές θα διεξαχθούν στο διάστημα 17 – 29 Ιουνίου. Αρχικά, στις 17 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο μάθημα των Αγγλικών και στις 19 Ιουνίου στα Γερμανικά. Στη συνέχεια, θα διεξαχθούν οι εξετάσεις του Ελεύθερου και Γραμμικού Σχεδίου (20 και 21 Ιουνίου, αντίστοιχα).

Θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις των μαθημάτων που αφορούν στην εισαγωγή σε μουσικά τμήματα: Αρμονία (22 Ιουνίου), Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων (23 Ιουνίου), Μουσική Αντίληψη και Γνώση (24 Ιουνίου), Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (26 Ιουνίου).

Τέλος, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθούν με τα Γαλλικά (27 Ιουνίου), τα Ισπανικά (28 Ιουνίου) και τα Ιταλικά (29 Ιουνίου).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

πανελλήνιες εξετάσειςπανελλήνιεςΕΠΑΛειδήσεις τώραπανελλαδικές εξετάσειςΠανελλήνιες 2023