Παιδεία|11.07.2023 12:20

To Παν.Πατρών πρωτοπορεί σε Ελλάδα και Ευρώπη με το 1ο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ChatGPT

Newsroom

Οι εφαρμογές τεχνητής Νοημοσύνης και πρωτίστως το ChatGpt έρχονται άμεσα να ενσωματωθούν στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στην εκπαίδευση, στα οικονομικά, στο marketing, στην υγεία, στα νομικά στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, στον τουρισμό, στην πληροφορική, στις πωλήσεις, στην συμβουλευτική και σε πολλούς άλλους κλάδους.

To ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστήμιο Πατρών σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΕΚΕΚ πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά στα προγράμματα κατάρτισης αιχμής ανακοινώνοντας το πρώτο e-learning (πρόγραμμα επιμόρφωσης) στην Ελλάδα πάνω στο ChatGPT με Πιστοποιητικό επιμόρφωσης και μονάδες ects από Δημόσιο Πανεπιστήμιο.

Αποτελεί και τα πρώτα αν όχι το πρώτο πρόγραμμα επιμόρφωσης στο ChatGPT σε όλη την Ευρώπη

Για το πρόγραμμα αυτό το Coding School του εκπαιδευτικού Οργανισμού ΕΚΕΚ συνεργάστηκε με το μεγαλύτερο στην Ελλάδα  Ερευνητικό κέντρο, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) για την ανάπτυξη του υλικού.

Με το πρόγραμμα οι επιμορφούμενοι θα αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στην χρήση του ChatGPT σε μία μεγάλη γκάμα από επαγγελματικούς κλάδους όπως στα οικονομικά, στην υγεία, στην εκπαίδευση, στο makreting, στα νομικά, στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, στον τουρισμό και στις πωλήσεις.

Παράλληλα θα καταρτιστούν σε όλες τις λειτουργίες του ChatGPT καθώς και στην σύνταξη προτροπώμν και τν κατανοήση των μοντέλω GTP.

Παράλληλα στην τελευταία ενότητα θα καταπιαστούν με ακόμα δέκα  τεχνητής νοημοσύνης (1. DALL-E and DALL-E 2, 2. DeepL Write and DeepL Translator, 3. Cedille, 4. Notion AI, 5. YouChat, 6. ChatSonic, 7. Poe, 8. Jasper, 9. Durable, 10. God Mode.

Πάνω από 2.000 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος μέσα σε μία εβδομάδα.

Με το που ανακοινώθηκε το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκαν 2.000 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος εδώ.

Αυτό υποδεικνύει τι ανάγκες έρχεται να καλύψει σε αυτή τη νέα εποχή που ζούμε το εν λόγω πρόγραμμα

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ

Θέσεις χωρίς δίδακτρα στα προγράμματα κατάρτισης Python, Machine Learning, Cyber Security, Big Data analytics

Το ΕΚΕΚ χρηματοδοτεί πλήρως τα δίδακτρα για θέσεις και ελεύθερη πρόσβαση στα προγράμματα επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Πατρών πάνω στην  Python, Machine Learning, Cyber Security, Big Data analytics

Δείτε εδώ λεπτομέρειες

Διαβάστε επίσης:

Θέσεις χωρίς δίδακτρα στα προγράμματα κατάρτισης Python, Machine Learning, Cyber Security, Big Data analytics

ChatGPT: Αυτό είναι το πρώτο e-learning με Πιστοποιητικό από ΑΕΙ στην Ελλάδα

ειδήσεις τώραΠανεπιστήμιο Πατρώντεχνητή νοημοσύνη