Παιδεία|11.09.2024 14:06
Με τέσσερις μαθητές ξεκινά η σχολική χρονιά στη Γαύδο
NewsroomΜε τέσσερις μαθητές, δύο από το δημοτικό και δύο από το γυμνάσιο ξεκινά η σχολική χρονιά στο νησί της Γαύδου.
Φέτος θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το μοντέλο της γυμνασιακής τάξης με φυσική παρουσία εκπαιδευτικών στη Γαύδο, για τις ανάγκες των δύο αδερφιών, μαθητών Γυμνασίου, ενώ θα υπάρξει και ψηφιακή εκμάθηση με τηλεκπαίδευση.
Οι νεαροί μαθητές, 2 αγόρια και δύο κορίτσια, δέχτηκαν τις ευχές των εκπαιδευτικών για μια καλή νέα χρονιά, ενώ το παρών έδωσαν η δήμαρχος του νησιού και οι Διευθυντές Εκπαίδευσης, αναφέρει η ΕΡΤ.
Στόχος, σύμφωνα με τη δήμαρχο κ. Στεφανάκη, είναι «η βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μικρούς μας μαθητές, στα παιδιά αυτά που δεν πρέπει να τα ξεχνάει η πολιτεία».
Διαβάστε ακόμη
- Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
- Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
- Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε