Παιδεία|08.11.2018 14:37

Η Φιλοσοφική ζητεί την απαξίωση και μη προβολή του Ρουβίκωνα

Νικολίτσα Τρίγκα

Tην απαξίωση της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας»  και την μη προβολή οποιασδήποτε ενέργειας τους, ζήτησε η Φιλοσοφική της Αθήνας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου  σε μια προσπάθεια να βρει λύση για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την παρουσία του μέσα στο πανεπιστήμιο .

«Η ομάδα αυτή δεν μπορεί να μεταμορφωθεί  μέσα μια μέρα σε φοιτητική ομάδα  και σίγουρα δεν γίνεται αποδεκτή από το ίδρυμά μας», τόνισε η κοσμήτορας της Φιλοσοφικής κ. Ελένη Καραμαλέγκου. Η κοσμήτορας ζήτησε τη βοήθεια όλων προκειμένου να αντιμετωπισθεί αυτή η κατάσταση και υπογράμμισε ότι  αυτή η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με το πανεπιστήμιο . «Η πανεπιστημιακή κοινότητα πιστεύει ότι τέτοιες ενέργειες δεν αντιμετωπίζονται  με μέσα τα οποία δεν θα έχουν άμεσα αποτελέσματα  και για αυτό προσπαθούμε με γνώμονα την ασφάλεια της Σχολής και των φοιτητών  να βρούμε μια οριστική  λύση», τόνισε η κ. Καραμαλέγκου .

Χτες, πάντως, παρά το γεγονός ότι η σχολή παρέμεινε κλειστή , τα μέλη του Ρουβίκωνα αγνόησαν όλες τις προειδοποιήσεις και πραγματοποίησαν  το πάρτι που είχαν προαναγγείλει.

ΦιλοσοφικήΡουβίκωνας