Η κυβέρνηση «κοιτά» στα νέα ζευγάρια
NewsroomΤην «κοινωνική» ατζέντα προτάσσει η κυβέρνηση και στην τελική ευθεία βρίσκεται η επεξεργασία δύο παρεμβάσεων, εστιασμένων πρωτίστως στους εργαζόμενους.
Μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού που έχει ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό -θέμα που θα συζητηθεί και στο υπουργικό συμβούλιο- έρχονται δύο ακόμα παρεμβάσεις.
Ένα νέο στεγαστικό πρόγραμμα - που μεταξύ άλλων θα εστιάζει στα νέα ζευγάρια - πρόκειται να μπει σε εφαρμογή, ενώ έρχονται και ανακοινώσεις για τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού με στόχο τη διεύρυνση του.
Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν και στα δύο αυτά προγράμματα και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Μάλιστα αναμένεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να σκιαγραφήσει τις σχετικές πρωτοβουλίες στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που θα γίνει από τις 6 έως τις 8 Μαΐου.
KOYKOY
- Νύχτα κόλασης από τη φονική φωτιά στο Ρέθυμνο: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο, ζημιές σε σπίτια
- «Η πραγματική αξία φαίνεται στις πράξεις»: Ο βραβευμένος γιατρός που οδηγά ασθενοφόρο στη Μάνη
- «Είναι καταπληκτικό παιδί»: Ο νεαρός ναυαγοσώστης που έγινε viral έσωσε και άλλους κολυμβητές την ίδια ημέρα
- Τι απαντά ο Γιώργος Χατζιδάκις μετά τον σάλο: Δεν απαγόρευσα στον Μητσιά να τραγουδά τον «Γιάννη τον Φονιά»