Ένα σπίτι στην Τζιά χτίζει ο άνθρωπος…δεν αγοράζει και το Τατόι

Newsroom

Για να είμαι ειλικρινής, μια ασυνήθιστη οργή με καταλαμβάνει όταν αναλογίζομαι πως στη χώρα που ο κατώτατος μισθός θα διαμορφωθεί, από την 1η Μάϊου, στα 713 ευρώ μεικτά έπειτα από αθροιστικές αυξήσεις 9,7% - για τις οποίες η κυβέρνηση κυματίζει σημαίες και εκτοξεύει πυροτεχνήματα - ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ αμείβεται με 1.000 ευρώ την ημέρα, ήτοι 360.000 ευρώ ετησίως!

Δεν ξέρω εάν πρέπει να κατηγορήσουμε τον κ. Στάσση με το… αδιευκρίνιστο βιογραφικό γι’ αυτήν την σκανδαλώδη σύμβαση που υπέγραψε με στόχο να οδηγήσει τη ΔΕΗ στην αποκρατικοποίηση ή για τις επιθέσεις στα πορτοφόλια των καταναλωτών με τις υπέρογκες αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος που επιφέρει η ρήτρα αναπροσαρμογής.

Σίγουρα όμως δεν θα αναφωνήσουμε και “χαλάλι του” μπροστά στην αποκάλυψη πως ο διορισμένος από την κυβέρνηση διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης χτίζει έπαυλη 759 τετραγωνικών μέτρων στην Τζια, την ώρα που ξεκίνησαν οι χιλιάδες διακοπές ρεύματος σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που αδυνατούν να πληρώσουν τα σπασμένα της κυβερνητικής αμεριμνησίας. Πάλι καλά που δεν αγόρασε και το Τατόι, δηλαδή…

ΒΚ

ΔΕΗΤζιάΤατόι