Άλλο ένα δύσκολο τριήμερο για τους κυβερνητικούς βουλευτές
NewsroomΓια ένα ακόμα … δύσκολο τριήμερο ετοιμάζονται οι κυβερνητικοί βουλευτές, που θα βρεθούν στις εκλογικές τους περιφέρειες για την Πρωτομαγιά.
Τα παράπονα των πολιτών για την ανοδική πορεία των λογαριασμών δεν λείπουν, ενώ φως στο ενεργειακό τούνελ δεν φαίνεται τώρα κοντά. Και μπορεί τις ημέρες του Πάσχα οι «γαλάζιοι» βουλευτές να επέστρεψαν στις περιφέρειες τους με τις θετικές ειδήσεις στο μέτωπο του κατώτατου μισθού ωστόσο τα νοικοκυριά αναμένουν την εξαγγελία νέων μέτρων στήριξης στο ενεργειακό πεδίο.
Η «γραμμή άμυνας» στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας παραμένει πως είναι μια εισαγόμενη κρίση και επομένως χρειάζεται ευρωπαϊκή απάντηση. Ωστόσο, δεδομένο είναι πως όσο παραμένουν φουσκωμένοι οι λογαριασμοί του ρεύματος οι συζητήσεις στα καφενεία και στις πλατείες θα είναι «μονοθεματικές».
Και αυτό είναι κάτι που ξέρουν καλά οι βουλευτές και πηγαίνουν στις εκλογικές τους περιφέρειες προετοιμασμένοι να ακούσουν τα παράπονα των πολιτών για το ενεργειακό ράλι.
ΚΟΥΚΟΥ
- Η μάχη της Δεξιάς στη Βόρεια Ελλάδα, τα πρώτα ονόματα για Σαμαρά και η μάχη της Κεντροαριστεράς
- Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
- Ποιοι φόροι θα μειωθούν: Πακέτο μέτρων στη ΔΕΘ με το βλέμμα στη μεσαία τάξη
- «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα