ΝΔ: Με άρωμα γυναίκας τα ψηφοδέλτια – Μετακινήσεις σε Επικρατείας και επιστροφές από Βρυξέλλες

Newsroom

Ισχυρή γυναικεία παρουσία αναμένεται να  έχουν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Ήδη οι πρώτες …διερευνητικές επαφές έχουν γίνει, ωστόσο προς  το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Τα «φώτα» πρωτίστως στρέφονται  προς τα μέλη της κυβέρνησης που δεν είναι στη σημερινή  Βουλή. Για παράδειγμα, έχουν φουντώσει οι φήμες για υποψηφιότητα της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου στην Α Αθήνας.  Πιθανή  είναι και μια υποψηφιότητα της υφυπουργού Εργασίας Μαρίας Συρεγγέλα στον Δυτικό τομέα. Στην Ανατολική Αττική αναμένεται να είναι υποψήφια η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.

Επίσης στη επόμενη εκλογική μάχη  θα ριχθούν δύο πρώην γενικοί γραμματείς της κυβέρνησης. Η Σοφία Νικολάου θα είναι υποψήφια στην Εύβοια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Βίκυ Λοΐζου θα είναι υποψήφια στις Κυκλάδες.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι αποφάσεις του πρωθυπουργού για την Ευρωβουλή, καθώς προκρίνεται η επιστροφή στη λίστα. Πάντως η Μαρία Σπυράκη φαίνεται  πως θα  είναι υποψήφια στις εθνικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας  είναι πολύ νωρίς για να γίνουν προβλέψεις, καθώς είθισται να «κλειδώνει» στο τέλος. Ωστόσο δεν πρέπει να αποκλείεται να μετακομίσει από τα Χανιά στο Επικρατείας η Ντόρα Μπακογιάννη.

ΚΟΥΚΟΥ

ειδήσεις τώραεκλογέςΝέα Δημοκρατία