Τα σενάρια ανασχηματισμού αναπτερώνουν τις ελπίδες βουλευτών της ΝΔ

Newsroom

Οι ελπίδες των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας  έχουν αναπτερωθεί, καθώς ζεσταίνονται τα σενάρια για τον επόμενο ανασχηματισμό. Βέβαια ο Κυριάκος  Μητσοτάκης έχει δείξει  πως προτιμά στοχευμένες αλλαγές και δεν επιλέγει σαρωτικούς ανασχηματισμούς και αυτό δεν αναμένεται να αλλάξει. Ωστόσο, επειδή στις  αλλαγές στα κυβερνητικά σχήματα υπάρχουν και εκπλήξεις  δεν είναι λίγοι οι βουλευτές που κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Άλλωστε η κυβέρνηση συμπληρώνει τον Ιούλιο τρία χρόνια από την εκλογική νίκη του 2019 και επομένως στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για τους «γαλάζιους» που ελπίζουν πως θα κερδίσουν μια θέση στο υπουργικό συμβούλιο. 

Τα εκλογικά σχέδια του υπουργείου Εργασίας

Παράλληλα, διαφορετικά σχέδια για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση φαίνεται πως έχουν οι τρεις εξωκοινοβουλευτικοί υφυπουργοί στο Εργασίας. Η Δόμνα Μιχαηλίδου θα είναι υποψήφια, ωστόσο διαφορετικές πληροφορίες υπάρχουν για την εκλογική περιφέρεια στην οποία θα κατέβει (είτε στην Α Αθήνας είτε πιθανότατα στον Πειραιά). Η Μαρία Συρεγγέλα σε περίπτωση που ριχτεί στη μάχη του σταυρού  θα στραφεί στο Δυτικό τομέα. Όσον αφορά στον Πάνο Τσακλόγλου δεν αναζητά περιφέρεια καθώς δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος. 

ΚΟΥΚΟΥ

υπουργείο ΕργασίαςεκλογέςΝέα Δημοκρατίαανασχηματισμός