Ποιος θα κάνει πρώτος ανασχηματισμό;
NewsroomΑνασχηματισμούς θα έχουμε σίγουρα. Το πραγματικό ερώτημα είναι ποιος θα τον κάνει πρώτος. Γιατί μέχρι ο Πρωθυπουργός να πάρει τις αποφάσεις τους αναφορικά με το νέο υπουργικό σχήμα είναι πολύ πιθανόν να τον προλάβει ο Αλέξης Τσίπρας.
Μετά και τις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ισχυρή εντολή να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές εντός Κουμουνδούρου. Σύμφωνα, μάλιστα, με δικές μας πληροφορίες εντός των επόμενων ημερών θα προχωρήσει σε «ανασχηματισμό», ο οποίος θα περιλαμβάνει αλλαγές σε τομεάρχες αλλά και στην Κουμουνδούρου. Όσον αφορά τη θέση του Γραμματέα, εναπόκειται στον ίδιο τον κ. Τζανακόπουλο αν θέλει να συνεχίσει ή όχι. Κρατήστε, πάντως, κάτι: Όσοι πιστεύουν ότι η σταυροδοσία για τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο μοναδικός παράγοντας που θα λάβει ο κ. Τσίπρας υπόψη του κάνουν μεγάλο λάθος. Και θα βρεθούν ενώπιον έκπληξης.
- Μετεκλογικός «σεισμός» στις ΗΠΑ: Μπορούν οι Δημοκρατικοί να μπλοκάρουν τον πόλεμο με το Ιράν και τους δασμούς του Τραμπ;
- «Βάλτε τα λεφτά να τελειώνουμε»: Νέοι διάλογοι του ιδρυτής της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» - Σήμερα η απολογία
- Τι περιμένει η κυβέρνηση μετά τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ και το «μπλε κύμα»
- Ο Μητσοτάκης στα χωράφια του Σαμαρά, οι τρεις Κυριακές των εκλογών και ο πήχης του Γεραπετρίτη