Προειδοποιητική βολή Βαρβιτσιώτη κατά κυβέρνησης: Μην κάνετε «μακροβούτι» στη Δικαιοσύνη

Newsroom

Σε μία δήλωση γεμάτη νόημα προχώρησε ο επί σειρά ετών βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος έχει διατελέσει και αντιπρόεδρος της παράταξης και έχει οριστεί σε πολλές υπουργικές θέσεις, ανάμεσά τους και εκείνη του υπουργού Δικαιοσύνης. Στη δήλωσή του ζητεί να σεβαστεί η κυβέρνηση τον θεσμό της Δικαιοσύνης και να μην προχωρήσει σε… μακροβούτι.

Συγκεκριμένα ο κ. Βαρβιτσιώτης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Στην μακρά πολιτική μου σταδιοδρομία διετέλεσα και Υπουργός Δικαιοσύνης. Η ιδιότητά μου αυτή αλλά και γενικότερα ο σεβασμός μου προς τη Δικαιοσύνη, με παρακίνησαν να προβώ στην ακόλουθη δήλωση:

Η Κυβέρνηση έχει επιδείξει μέχρι σήμερα σεβασμό προς τη Δικαιοσύνη. Θα συνεχίσει όμως και τώρα; Διότι τώρα είναι η κρίσιμη στιγμή για την επιλογή της ηγεσίας της. Υπάρχουν οι εξής δρόμοι που μπορεί να ακολουθήσει: η επετηρίδα, η βουτιά και το μακροβούτι. Αν ακολουθήσει το τελευταίο (μακροβούτι) είναι βέβαιον ότι θα παραβλέψει ικανά στελέχη. Διότι στη Πολιτική και την Διοικητική Δικαιοσύνη υπάρχουν ικανά στελέχη. Τα γνωρίζει ο νομικός κόσμος και όσοι συναλλάσσονται με τον τομέα αυτόν. Περιμένω να δω τις επιλογές για να κρίνω τις αποφάσεις. Διότι και οι κρίνοντες....κρίνονται»!

Όλες οι ειδήσεις:

Βενζίνη: «Φωτιά» στις αντλίες - Αύξηση 10 λεπτών σε μια εβδομάδα

Άρθρο - βόμβα στην Τουρκία: Εξαιρετικά πιθανή η προσάρτηση της βόρειας Κύπρου το 2023

Τετραήμερη εργασία: Βρετανοί εργαζόμενοι... ζουν το όνειρο - Σε εφαρμογή το πιλοτικό πρόγραμμα

Tα βάζει με τα μεγαθήρια των Κυκλάδων: Το νησί με τις χαμηλές τιμές και το καταπληκτικό φαγητό που φέτος έχει την τιμητική του